Renault1916v
Image default
Rechten

LSA advocaat nodig?

Heeft u een letselschade advocaat nodig, omdat u slachtoffer bent geworden van een ongeval? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar iemand die betrouwbaar is en de nodige kennis in huis heeft. U wilt immers niet dat er half werk geleverd wordt. LSA advocaat Thomas van Dijk staat al jarenlang klaar voor iedereen die letsel heeft opgelopen door een verkeersongeval, een medische fout of een ongeval op het werk. Bij Van Dijk letselschade advocaten wordt niets aan het toeval overgelaten en wordt elke zaak grondig onderzocht. Dit vergroot aanzienlijk de kans op een succesvolle uitkomst.

Thomas van Dijk

Thomas van Dijk is met zijn kantoor gevestigd in Zoetermeer en biedt juridische ondersteuning in de regio Den Haag. Van Dijk advocaten kunnen u helpen om overzicht te krijgen in alle aspecten die komen kijken bij een ongeval. Van de financiële gevolgen tot de medische gevolgen, alles wordt zorgvuldig in kaart gebracht. Bij Van Dijk is de nodige kennis aanwezig om uw zaak tot een succesvol einde te brengen en de schadevergoeding te krijgen die gewenst is. Voor specifieke informatie over bijvoorbeeld ARBO recht of medische vraagstukken, werkt Van Dijk samen met specialisten op deze gebieden.

Schadeposten

Een ongeluk kan heel veel verschillende gevolgen hebben. Daarom wordt altijd gekeken op welk gebied, of welke gebieden, een schadevergoeding nodig is. Hierbij kunt u denken aan een vergoeding voor geleden pijn waardoor u minder van het leven kunt genieten, arbeidsongeschiktheid ten gevolge van het ongeval, of behoefte aan huishoudelijke hulp. Letselschade advocaat Van Dijk brengt de geleden schade, maar ook de toekomstige schade in kaart. Aan de hand hiervan wordt vastgesteld hoe hoog de schadevergoeding dient te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij u de juridische steun kunnen bieden die u nodig heeft.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/