Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Koop in deze bierwinkel online uw bier uit Leiden

Wil je graag online speciaalbier kopen in een bierwinkel in de omgeving van Leiden? Bekijk dan het assortiment van Speciaalbierpakket.nl. Bij deze webshop heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan diverse biertjes. Hou je meer van Nederlandse of van buitenlandse speciaalbieren? Hier vind je het allemaal. Het is mogelijk om jouw biertjes bij de online bierwinkel van Drankenhandel Leiden per stuk te bestellen. Daarnaast koop je hier ook een mooi bierpakket bestaande uit diverse bieren met een thema. Zo kies je voor pakketten waarin verschillende biertjes van één brouwerij zitten, maar ook voor een pakket met diverse Belgische bieren. Deze pakketten zijn een goed verjaardagscadeau voor een liefhebber van speciaalbier. Op deze manier heeft de ontvanger namelijk de mogelijkheid om in één pakket verschillende bieren te proeven. Vervolgens bestelt diegene de bieren die het lekkerst waren eenvoudig los in deze webshop.

Bijzondere bieren

Bij deze online bierwinkel uit Leiden bestel jij de speciaalbieren waar je van houdt. Je kunt er ook voor kiezen om bier te bestellen dat jij nog niet kent. Zo ontdek je steeds iets nieuws, wat jouw nieuwe favoriet kan worden. Bestel je voor de eerste keer speciaalbier in deze biershop? Kies dan bijvoorbeeld voor de populairste bijzondere bieren als Leffe of La Chouffe. Deze zijn erg geschikt voor beginners. Weet jij wat speciaalbier zo speciaal maakt? Speciaalbier is bier met een smaakje. Dit maat dat iedere soort speciaalbier uniek is. De smaken verschillen ontzettend. Het maakt dus niet uit of je houdt van zoet en fruitig bier of juist van bitter en krachtig bier. Er is altijd wel een speciaalbiertje dat bij jou past.

Online bestellen

Als je losse speciaalbieren gaat bestellen, kies je uit een breed aanbod aan bieren. Bij deze online bierwinkel uit Leiden heb je de keuze uit meer dan 1200 Nederlandse en buitenlandse bieren. De medewerkers van deze bierwebshop helpen je graag bij het vinden van een geschikt biertje. Het is ook mogelijk om een pakket te bestellen met meerdere biertjes die bij elkaar passen. Plaats op een doordeweekse dag vóór 16.00 uur je bestelling, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.