Renault1916v
Image default
Bedrijven

Kinderopvang Hilversum

Kinderdagverblijf Hilversum, een hart voor kinderen

Als ouder steek je heel wat tijd in het vinden van een goede opvang voor de kinderen. Je wilt dat ze opgevangen worden in een aangename en veilige omgeving waar spelen en leren centraal staan en waar ze zich volop kunnen ontwikkelen. kinderdagverblijf Hilversum en kinderopvang Baarn staan alvast dag na dag paraat met een professioneel en goed opgeleid team.

Onze visie

Omdat wij jouw kinderen een goede, professionele en pedagogisch onderbouwde begeleiding willen geven, houden we graag vast aan een aantal belangrijke waarden. Niet alleen gaan we uit van een persoonlijke benadering van ieder kind, we vinden ook communicatie met jou als ouder heel belangrijk. Jij kent namelijk je kinderen het beste en we willen dan ook de lijn van de opvoeding thuis voor een groot stuk doortrekken in onze opvang. Kinderen moeten een onbezorgde en leuke tijd kunnen beleven waarin ze zich ontwikkelen en hun karakter vormen op een speelse manier. Spelletjes spelen in de groep, mooie wandelingen maken, creatief zijn, het draagt allemaal bij aan de persoonlijke ontwikkeling. We hebben zelfs een eigen moestuin waar de kinderen een handje in kunnen helpen. Gezonde voeding is belangrijk voor kinderen en daar staan helpen wij met plezier aan mee. Elke dag krijgen de kindjes een lekkere en gezonde maaltijd waardoor ze alle energie hebben om te spelen en te leren.

Ons team

Enkel het beste is goed genoeg voor jouw kinderen en die mening delen wij alvast. Kinderopvang Hilversum en Kinderopvang Baarn werken daarom enkel met pedagogisch opgeleide medewerkers die over voldoende ervaring en kennis beschikken om jouw kinderen te begeleiden en hen te helpen om te groeien en zich te ontwikkelen op alle vlakken. In kleine groepen krijgen de kindjes alle aandacht die ze verdienen en worden ze gestimuleerd om te leren. bso Hilversum kijkt ernaar uit om kennis te maken en te starten aan een mooie tijd.

https://www.kidsvoorkinderen.nl/