Renault1916v
Image default
Bedrijven

Kinderopvang de 7 Dwergen in Zwolle: leuk en interactief

Vormden hun speciale talent op basis van hun unieke karakters

De eerste vijf kinderjaren zijn een uiterst kritieke fase in de ontwikkeling van het menselijk brein. Volgens de Rauch Foundation vindt 85 procent van de hersenontwikkeling plaats binnen deze vijfjarige gouden eeuw. Dit is het moment waarop kinderen hun fysieke en motorische functies, cognitieve, emotionele en sociale capaciteiten het snelst ontwikkelen. Ze zijn net als een spons, vol nieuwsgierigheid en klaar om elke prikkel van de buitenwereld te ontvangen.

Negatieve vormende jaren, zoals nalatigheid, kunnen hun latere leven nadelig beïnvloeden. Dit is wanneer KDV volledige ondersteuning voor elke ouder kan worden toegevoegd om hun kinderen de beste ervaring te geven in een tijd waarin ouders niet volledig aanwezig kunnen zijn vanwege een druk werkschema.

7-Dwarves Daycare Kinderopvang Zwolle

Volgens de 7-Dwarves-filosofie heeft elk kind unieke en bijzondere karakters en talenten. Hoewel ze verschillend zijn, kunnen ze samenwerken. 7-Dwarfs KDV bereidt de kinderen niet alleen voor op sociale ontwikkeling, maar ook op andere aspecten zoals cognitief, emotioneel en creativiteit.

7-Dwergen Kinderopvang is gevestigd op drie verschillende locaties: twee in Stadshagen – Zwaardvegerstraat en Sterrenkroos, en één in Zwolle-zuid – Holtenbroek. Deze locatie is bedoeld om de bereikbaarheid voor alle ouders te garanderen.

7-Dwarfs Programma

Kinderopvang de 7 Dwergen biedt vier verschillende programma-opties: reguliere kinderopvang, flexibele kinderopvang, schooltijdopvang of uurbundel. U kunt kiezen voor een hele dag (10,5 uur) of een dagdeel voor zowel reguliere als flexibele opvang. Het hangt af van uw werkschema. Tijdens het programma worden uw kinderen betrokken bij leuke, interactieve en leerzame activiteiten. De kernactiviteiten zijn het ontwikkelen van hun communicatie, betrokkenheid, zelfvertrouwen en teamwork.

Verdere Informatie

Kijk op Kinderdagverblijf Zwolle als u in de buurt van Zwolle-zuid – Holtenbroek woont en Kinderdagverblijf Stadshagen als u in de buurt van Stadshagen – Zwaardvegerstraat en Sterrenkroos woont. Voor meer informatie over de prijzen, twee weken gratis kinderopvang en de positieve recensies kunt u een kijkje nemen op de website.

https://www.de-7-dwergen.nl/