Renault1916v
Image default
Bedrijven

Kinderdagopvang Utrecht

Aan de Westerkade 36 vindt u een huiselijke en kleinschalige kinderopvang in Utrecht. Kinderdagverblijf Het Kevertje is gevestigd op een sfeervolle locatie en heeft een babygroep en een peutergroep. De goed geschoolde pedagogische medewerkers die de groepen leiden werken minimaal 3 dagen per week, zodat de kinderen te maken hebben met vaste gezichten. Dit kinderdagverblijf Utrecht is flexibel en er heerst een fijne sfeer. Het Kevertje heeft ook een peuterspeelzaal, waar uw kind kan spelen met leeftijdsgenootjes en zich snel op zijn plek voelt.

Fijne kinderopvang Utrecht door betrouwbare medewerkers

Op deze kinderopvang Utrecht centrum is het bieden van emotionele veiligheid een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast krijgen de kinderen volop mogelijkheden om hun persoonlijke en sociale competenties te ontwikkelen. Ook is er veel aandacht voor normen en waarden. Aangezien Het Kevertje de opvang bewust kleinschalig houdt, kennen ouders en kinderen alle medewerkers en vice versa. De omgeving van dit kinderdagverblijf Utrecht is zo veilig mogelijk gemaakt, onder meer door een vingerscan bij de entree, cameratoezicht op basis van het vierogenprincipe en extra ventilatie op de slaapkamers. De kosten van deze kinderopvang zijn overigens heel betaalbaar en inclusief luiers, voeding en cadeautjes.

Peuteropvang met veel persoonlijke aandacht

Ook in de groepsruimte van de peuterspeelzaal van Het Kevertje staat veiligheid voorop. Net als op het kinderdagverblijf is ook op deze peuterspeelzaal Utrecht de opzet kleinschalig en de ruimte prettig, met veel lichtinval door de ramen. De kinderen voelen zich geborgen dankzij het persoonlijke contact met de medewerkers. Er staan vaste medewerkers op de groep die de ouders goed kennen en Het Kevertje maakt geen gebruik van oproep- of invalkrachten. Ten slotte worden de peuters gestimuleerd om zelfredzaam te zijn en mogen ze zelfs helpen met klusjes als de vaat afdrogen en de was opvouwen.

Overweegt u om uw kind aan te melden bij dit kinderdagverblijf of deze peuterspeelzaal Utrecht, dan geeft het team u graag extra informatie of een rondleiding door het pand. U bent van harte welkom!

https://www.hetkevertje.nl/