Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Handige weetjes over kleding

 

Wist je dat je door het dragen van bepaalde kleuren slimmer overkomt? Of dat je meer kans hebt om een wedstrijd te winnen? En denk jij te weten welke kleur kleding het minst wordt gekocht? Lees deze blog om achter een aantal handige weetjes te komen over kleding. Krijg je na het lezen van deze blog ineens zin om kleren te gaan kopen? Dan heb je geluk! In deze blog bespreken wij ook waar je de mooiste kleding voor hem en haar kan aanschaffen.

Intelligent

Uit verschillende studies is gebleken dat je bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie, het beste kan kiezen voor kleding met de kleuren grijs en geel. Deze kleurencombinatie wordt vaak geassocieerd met intelligentie. 

Spijkerbroek

De spijkerbroek is bedacht door de Amerikaanse kleermaker Jacob Davis. Hij kreeg een opdracht om een broek te ontwerpen voor een man die gigantisch dik was en uit al zijn broeken scheurde. De broek mocht niet duur zijn, maar wel superstevig. Davis kreeg het idee om de zakken van de broek te versterken met klinknagels. Een revolutionair idee, want spijkerbroeken worden tot op de dag van vandaag nog steeds gedragen. 

Winnen van wedstrijden

Onderzoekers hebben aangetoond dat sporters in rode kleding meer kans maken om een wedstrijd te winnen dan sporters in blauwe kleding. Eén van de verklaringen hiervoor is dat het dragen van rode kleding geassocieerd kan worden met winnen. 

Knopen

Wist je dat het verschilt waar de knoopjes zitten bij een mannenblouse en een vrouwenblouse? Bij een mannenblouse zitten de knoopjes rechts en bij een vrouwenbloes zitten de knoopjes links. Een mogelijke verklaring is dat hooggeplaatste vrouwen vroeger werden aangekleed, waar hooggeplaatste mannen dat zelfs moesten doen. Voor degene die de persoon aankleedde was het net iets makkelijker om de knoopjes dicht te maken als deze links zaten.

Kleur

De meest populaire kledingkleur is zwart. Naast zwarte kleding is zwart ook het populairst als het gaat om accessoires, schoenen of tassen. De minst verkochte kleur kleding is oranje.

Nummerzestien.eu

Hou jij er niet van om uren in een lange rij te staan om je kleding te kunnen passen? Dan kun je nu ook gemakkelijk je kleding online kopen! Nummerzestien.eu is een kledingwinkel waar kleding wordt verkocht voor dames, heren en kinderen. Nummer Zestien beschikt over vier winkels, allemaal gevuld met het nieuwste van het nieuwste op modegebied. Wil jij ook graag kennismaken met dé plek waar je als eerste kennismaakt met de trends voor het komende seizoen? Neem dan snel een kijkje op de website of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.nummerzestien.eu/