Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Deze producten zijn ideaal voor uw huid Deze producten zijn ideaal voor uw huid

Uw huid is zeer belangrijk. Als u uw huid niet goed verzorgd merk je dat al snel genoeg, u krijgt jeuk of ziet het aan de structuur. Het is dan ook zeer belangrijk om uw huid goed te verzorgen, want als uw huid en lichaam gezond is dan heeft het positieve gevolgen op uw gesteldheid. Maar nu is nog de vraag hoe u uw huid het beste kan verzorgen? Dit kan al gemakkelijk aan de hand van bodylotion, scrubs, of douchegel. Bent u benieuwd naar de BABOR lichaamsproducten? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

 

Dit zijn de producten van BABOR

Uw huid verzorgen is dus zeer belangrijk. Want als uw huid in goede conditie is dan voelt u zich vanzelf een stuk beter. De producten van BABOR helpen hier een handje bij, daarom hebben wij ze voor u op een rijtje gezet.

  • Bodylotion, voor na de douchebeurt. Dit is erg hydraterend en zorgt voor een zachte huid.

  • Bodyproducten. Dit bestaat uit bodycrèmes, scrubs en massage en bad olie. Dit zijn essentiële producten om te beginnen met een goede huidverzorging.

  • Handverzorging. Ook uw handen zijn belangrijk! Door een heerlijke handzeep of handcrème te gebruiken, krijgen uw handen ook weer een boost!

  • Douche en haarproducten. Quality Wellnessresorts verkoopt allerlei shampoos, conditioners, foams en scrubs. Dit laat uw haar weer glimmen als nooit van te voren.

  • UV bescherming. Ook heeft Quality Wellnessresorts bescherming tegen de zon in de vorm van lipbalsems en lichaam lotions, in het assortiment

  • Parfums en deodorant. Om de lichaamsverzorging helemaal compleet te maken, heeft Quality Wellnessresorts ook nog heerlijk ruikende parfums en deodoranten. 

Een reiniger voor uw gezicht

Met uw huid bedoelen we niet alleen het lichaam, maar ook het gezicht. Het gezicht komt vaak in aanraking met luchtvervuiling en bacteriën, hierdoor is het zeer belangrijk om uw huid zo goed mogelijk te verzorgen! Reinig daarom uw gezicht twee keer per dag en ga voor een optimale reiniging nog een keer met een toner over het gezicht.

 

Meer informatie nodig?

Bent u enthousiast geworden over de lichaamsproducten van Quality Wellnessresorts na het lezen van deze blog? Kijk dan eens op de website van deze van deze partij. Bovendien kunt u ook bij deze partij terecht voor een warme badjas, een hammamdoek, badslippers, geurstokjes, geuroliën en geurkaarsen! Wat wilt u nog meer?

 

https://www.qualitywellnessresorts.nl/