Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Gezonde lucht en gezonde werknemers dankzij een professionele luchtkanaalreiniging

Merkt u dat de omgevingslucht in uw kantoor of bedrijfspand niet altijd even vers is? Heeft u last van nare geurtjes op de werkvloer? Dan ligt het probleem waarschijnlijk bij uw luchtcirculatiesysteem en is het tijd om het grondig te reinigen. Voor een professionele luchtkanaalreiniging doet u beroep op een expert. Valor Services staat u hier graag in bij. Dit Belgische bedrijf biedt een onderhoudspakket, genaamd AirKare, voor het onderhouden van ventilatiesystemen in organisaties.

Complete service voor uw ventilatiesysteem

Dit pakket bevat verschillende diensten met betrekking tot een luchtkanaalreiniging. Zo worden de verschillende luchtgroepen in uw systeem gereinigd door middel van borstelsystemen en gedesinfecteerd door middel van verneveling. Ook worden alle luchtfilters, waarin vuil zich ophoopt, vervangen. Heeft u geen standaard filters? Dan maken de specialisten van Valor Services speciale filters op maat. Ook het beheer van het onderhoudsprogramma wordt overgenomen door de experts. Dankzij deze service voor luchtkanaalreiniging ademt u steeds frisse en gezonde lucht in en vermindert u de kans op brand.

Creëer een nette en gezonde omgeving in uw bedrijf

Een luchtkanaalreiniging zorgt voor netheid die u wel ruikt, maar niet ziet. Om ook de visuele netheid in uw bedrijf te garanderen, biedt Valor Services nog andere pakketten aan. Eén hiervan is het KitchenKare pakket voor het onderhoud van uw grootkeuken. Dit onderhoud dient u eenmaal per jaar te laten uitvoeren in uw horecazaak of voedingsbedrijf. Voor het onderhoud van uw grootkeuken stelt Valor Services een onderhoudsplan op. Zo worden alle werkzaamheden tijdig uitgevoerd, conform de milieunormen en regelgeving omtrent voedselveiligheid. De grootkeuken onderhoud- service omvat onder andere:

  • Periodiek ledigen en reinigen van vetafscheiders en afvoerleidingen
  • Reinigen van dampkappen kanalen en motorbehuizing
  • Dieptereiniging van de verschillende ruimtes in de keuken, inclusief koelcellen
  • Dieptereiniging van friteuses

Wilt u uw grootkeuken laten reinigen en onderhouden door een professional? Wilt u zorgeloos genieten van gezonde lucht op de werkvloer? Neem dan contact op met de experts van Valor Services via hun website.