Renault1916v
Image default
Electronica en Computers

Geniet van meer vermogen door chiptuning

Heeft u behoefte aan meer vermogen in uw auto? Staat u te springen om iedereen te laten zien hoeveel kracht uw auto wel niet heeft? Wilt u graag de snelheid optimaal benutten en het maximale uit uw motor halen binnen de veilige marges? Wellicht is chiptuning dan de oplossing voor u en uw wensen! Naast dat uw auto sneller wordt en de topsnelheid hoger komt te liggen, realiseert u ook een goede brandstofbesparing en rijdt of accelereert uw auto beduidend soepeler – dit is aan beide kanten een win-winsituatie! Meer rijgemak met een beter vermogen, dat wilt toch iedere bestuurder?!

De kenvelden van de motor veranderen

Maar wat is chiptuning precies? Bij chiptuning worden de vooraf afgestelde kenvelden van het motormanagement verhoogd binnen een veilige marge. Deze zijn onderhevig aan wet- en regelgeving. De fabrikant stelt deze kenvelden echter zo ruim binnen de marge in dat u vermogen verliest dat u eigenlijk graag zou willen gebruiken. Het ligt dus altijd binnen de kracht van de auto om de topsnelheid te halen, echter verhinderen de marges dit. Met chiptuning haalt u een hogere topsnelheid zonder dat de belasting op uw motor toeneemt. Maar welke kenvelden kunnen verbeterd worden om de prestaties van de auto te verhogen?

  • De voorontstekingstemperatuur
  • De turbodruk
  • Het lucht-/brandstofmengsel

Vooral bij verhogingen van de temperatuur is het belangrijk om te vertrouwen op een specialist op het gebied van chiptuning, zoals Chip Performance. Zij stellen uw automotor optimaal af waardoor u de volledige reikwijdte én topsnelheid van uw auto kunt aanwenden.

Vertrouw op een specialist voor snelheid

Bij Chip Performance wordt de software voor chiptuning geïnstalleerd waardoor het motormanagement van uw auto optimaal wordt afgesteld. Realiseer ook een snellere auto zonder een hoger brandstofgebruik of een complete vervanging van de motor. Vertrouw op expertise bij een gespecialiseerde onderneming, vertrouw op Chip Performance.

https://www.chipperformance.nl/