Gemakkelijke vloerweegschalen inclusief oprit

Vloerweegschalen inclusief oprit is een must voor gebruikers die zware, maar verplaatsbare ladingen moeten wegen. Het wegen van zeer grote en zware objecten, of zware ladingen zoals pallets, is niet zonder risico. Een van die risico’s is kans op schade of ongelukken bij het verplaatsen hiervan. Tillen is vaak geen optie. Daarom verwerkt u ladingen die u kunt verrijden. Dat is handig, maar wanneer uw vloerweegschaal hier niet voor is ontworpen, kan het alsnog zeer lastig zijn. U dient de te wegen goederen dan alsnog op de weegschaal te tillen, met alle risico’s van dien. Kies daarom voor een exemplaar dat standaard wordt geleverd inclusief een oprit, zodat ladingen eenvoudig op de weegschaal geplaatst kunnen worden.

Vloerweegschalen inclusief oprit met hoge capaciteit

Het spreekt haast voor zich dat vloerweegschalen inclusief oprit berekend is op het wegen van zweer zware ladingen. Daarom vindt u bij een specialist ook een dergelijke weegschaal met een zeer hoge capaciteit. Bijvoorbeeld bij LRE Weegtechniek. Hier vindt u vloerweegschalen die met gemak de grootste en zwaarste ladingen precies kunnen wegen. Dankzij de standaard bijgeleverde oprit, hoeft u de lading niet van de steekwagen (of ander transportmiddel) af te halen voordat deze op de weegschaal is geplaatst. Dit maakt het wegen van dergelijke ladingen of objecten niet alleen veiliger, maar bespaart ook een hoop tijd.

Maximaal gebruiksgemak bij uw telweegschaal

Gebruikt u ook een telweegschaal? Dan heeft u ook hierbij waarschijnlijk behoefte aan een zeer groot gebruiksgemak. Bij dergelijke weegschalen is een oprit natuurlijk overbodig: het gaat immers om kleinere en lichtere ladingen. Met een telweegschaal wilt u echter wel snel, eenvoudig en bijzonder accuraat kunnen wegen of afwegen. Dat is namelijk waar zo’n telweegschaal voor bedoeld is: tot op meerdere decimalen achter de komma precies kunnen wegen. De extra handigheid bij dit type weegschaal zit ‘m vaak in een ingebouwde accu, zodat netstroom overbodig is.

Auteur