Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Flexibele rijschool in Wierden en omstreken

Bij de rijschool in Wierden kan je snel je rijbewijs halen, en dat voor een spotprijs. Hier ben je ook verzekerd van een vaste rijinstructeur. Zo kan je een goede band opbouwen met je rijinstructeur. Als het echt niet klikt tussen jullie twee kan je dat aangeven. Dan zullen we je een andere rijinstructeur aanbieden. Je rijinstructeur zal daardoor ook steeds beter weten wat jouw zwakke en sterke punten zijn. Daarop zullen de rijlessen ook worden aangepast. Op die manier ben je dus zeker van een persoonlijke aanpak. De rijschool in Wierden biedt zo optimaal resultaat. 

De rijlessen

Tijdens een rijles van de rijschool in Wierden leer je uiteraard hoe je goed moet rijden. Dat is natuurlijk het belangrijkste doel. Zo kan je uiteindelijk zelfstandig de weg op. Het leren van een auto besturen gebeurt bij de rijschool in Wierden in een ontspannen sfeer. De lessen worden uiteraard gegeven in de omgeving van Wierden.  We doen dus ons best om zo snel mogelijk jou van een rijbewijs te voorzien. Zo heb je minder rijlessen nodig waardoor je geen geld uitgeeft aan overbodige rijlessen. Daarnaast proberen we ook altijd rekening te houden met jou agenda. Het is namelijk wel zo fijn dat je rijles kan krijgen op tijden die jou schikken. Ook in de avonduren bieden we rijlessen aan.

 Tarieven

Zoals eerder genoemd doen we bij de rijschool in Wierden ons best zodat je zo min mogelijk lessen nodig hebt, dus zo min mogelijk geld hoeft uit te geven. De rijschool in Wierden biedt verschillende lespakketten aan. Bij elk pakket zit een gratis proefles. Elk lesuur zal ook in elk geval echt zestig minuten zijn. Het is ook mogelijk om de lespakketten in termijnen te betalen. Zo zijn onze lessen voor iedereen betaalbaar. Ook is het mogelijk om losse rijlessen te volgen.