Renault1916v
Image default
Bedrijven

Etiquette tafel dekken

Hoe dek ik mijn bestek?

U heeft het natuurlijk al vaak genoeg meegemaakt. Uw ouders, zus, broer of vrienden komen maar al te graag op bezoek om van Uw kookkunsten te genieten. U staat in de keuken en Uw partner zorgt ervoor dat het luxe servies en bestek op tafel wordt ingedeeld. Hoe zorgt U er nou voor dat, naast Uw overtreffende kookkunsten, ook de tafeldekking subliem is?

Uw luxe servies uit de kast

Niet alleen de plaatsing van Uw servies is belangrijk, maar ook de keuze van Uw servies. Een echte aanrader is het Keltum servies, dit zorgt voor een veelbelovende uitstraling op tafel! Het Keltum servies van het model “Branding van Keltum” staat voor een onstuimige Nederlands kust. De strakke krachtige vormgeving is tegelijkertijd sierlijk, dus de ultieme luxe die U zocht voor op Uw tafel. Vervolgens kunt U niet zomaar het bestek op tafel gooien. Er bestaat namelijk een etiquette in bestek, want U laat er geen doekjes om winden vanavond!

Puntjes op de i

Men spreekt graag over de puntjes op de i zetten bij het indekken van de eettafel. Als U volgens de etiquette het bestek indekt bent U al een heel eind. Zorg voor nog een paar authentieke borden en stijvolle glazen, dit voegt al wat meer body toe aan de indeling. Aansluitend kunt U nog met kleuren spelen. Door het toevoegen van een kleurrijke servet toont U het stoutmoedige idee om de tinten uit Uw hoofdgerecht te laten matchen met de servet. Als U vervolgens een zilverkleurige servettenhouder om de servet schuift, dan sluit het bestek op tafel een pact met de voyante servettenhouder. Hiermee is Uw tafeldekking bijna compleet. Want wat mist er nu aan een prachtig gedekte tafel? Juist, Uw gezelschap! De krachtige rode wijn met body, het serveren van Uw prachtig stukje biefstuk en als kers op de taart een heerlijk kaasplankje. Uw tafelgasten zullen nog weken napraten over Uw perfect gedekte tafel en verrukkelijk eten!

https://serviesxl.nl/