Renault1916v
Image default
Bedrijven

Enkel de beste zorgen voor uw kind

Als ouder is het niet makkelijk de zorg voor de kinderen aan iemand toe te vertrouwen. Daarom dat u dan ook van mening bent dat enkel het beste goed genoeg is, en terecht. Terwijl u uit werken gaat, nemen wij graag de zorg voor uw hartendiefje van u over. Onze professioneel pedagogisch opgeleide medewerkers zorgen voor een leerrijke en onvergetelijke tijd voor uw kinderen.

Kleinschalige kinderopvang Den haag

Omdat wij er sterk in geloven dat ieder kind uniek is, werken wij bij kleinschalige kinderopvang Den Haag steeds in kleine groepen. Alle kindjes worden ingedeeld in de groep die het beste bij hun niveau aansluit en waarin zij steeds geprikkeld worden nieuwe zaken spelenderwijs aan te leren. Niet alleen aan schoolse vaardigheden wordt ruime aandacht besteed, uw kindje leert ook zijn sociale en emotionele vaardigheden verder ontwikkelen en ontplooien, leert in groep werken en leert zelfstandig te zijn. Pas als uw kindje blij en tevreden naar huis gaat ’s avonds, is onze opdracht geslaagd.

Creche Den Haag

Ook voor de allerkleinsten hebben wij opvang op maat van uw kind. Creche Den Haag staat garant voor opvang in een veilige, stumulerende en speelse omgeving onder professionele begeleiding. Vanuit de visie dat een kind steeds ruimte en mogelijkheden moet krijgen om zich op een speelse manier te ontwikkelen, werken wij ook hier in kleine groepen onder professionele begeleiding. Uw kindje wordt steeds aangemoedigd om nieuwe zaken te leren en te ontdekken op zijn of haar eigen tempo en met oog voor de persoonlijke groei van ieder kind.

Ook uw kindje kan bij onze Kleinschalige kinderopvang Den Haag en Creche Den Haag terecht voor een boeiende en aangename kindertijd. Wij zien alvast uw aanvraag tegemoet en kijken ernaar uit uw en uw kindje te mogen verwelkomen.

https://www.road2school.nl/