Renault1916v
Image default
Vervoer en transport

Een scooter kopen doe je bij deze vakkundige dealer

Zoek jij een nieuwe scooter of motor en woon je in Zeeland? Ga dan langs bij Jan Poppe Motoparts in Serooskerke. Bij deze ervaren scooter- en motordealer vind je zeker wat je zoekt. Je kunt hier zowel een tweedehands als een nieuwe scooter kopen. Wil je weten welke scooters allemaal aangeboden worden door dit bedrijf? Bekijk dan hun aanbod op de website. Hier ziet u zowel alle occasions als de nieuwe voertuigen. U heeft de keuze uit diverse kleuren en verschillende uitvoeringen als een 4-takt, een 25 km/h, een 45 km/h of een elektrisch voertuig. Bovendien kunt u bij dit bedrijf een scooter kopen van een uitgebreid assortiment aan merken. Kies bijvoorbeeld voor een Peugeot-scooter, een Kymco-scooter of een scooter van Vespa. Bij de motoren heb je onder andere de keuze uit motoren van MASH.

Laat uw scooter opknappen

Het is bij deze scooter- en motordealer bovendien mogelijk om je voertuig te laten repareren. Naast dat je hier een scooter kunt kopen, heeft dit bedrijf ook een werkplaats. Deze werkplaats is voor klanten altijd toegankelijk, zodat je kunt zien hoe jouw voertuig gerepareerd wordt. Professioneel onderhoud is belangrijk als je lang van je nieuwe scooter wilt genieten. Daarom biedt dit bedrijf vakkundige en betaalbare reparaties en onderhoud met een persoonlijke benadering.

Koop hier jouw scooter of accessoires

Als je gaat rijden op een scooter, is het handig om ook een helm te kopen. Daarom vind je in het assortiment van deze scooterdealer in Serooskerke ook diverse accessoires. Van helmen tot motorkleding; je vindt het bij Jan Poppe Motoparts allemaal. Je bekijkt hun producten online. Wil je meer weten over de prijs van de producten of heb je vragen over de specificaties? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf via de contactgegevens op hun website of kom langs op hun locatie. De medewerkers staan voor je klaar.