Renault1916v
Image default
Vakantie

Een prachtige rondreis door Japan of Colombia

Wilt u graag een prachtige rondreis maken door Japan of Colombia, maar heeft u geen zin om zelf hotels en vervoer te regelen? Dan is het een goed idee om een reisbureau in te schakelen. Bij een reisbureau vertellen ze namelijk precies wat voor mooie plaatsen en bezienswaardigheden u zeker niet mag missen tijdens uw reis. Ook ontzorgt een reisbureau u volledig door vluchten, hotels, excursies en lokaal vervoer te regelen. Zo kunt u optimaal genieten van de omgeving.

Het veelzijdige Japan

Een rondreis door Japan maken is voor veel mensen een droom. Laat uw droom in vervulling gaan en plan een reis door dit prachtige land van de Samurai, sushi, geisha’s en de reizende zon. Bezoek Tokyo, Kyoto, Nagasaki en Hiroshima en rijd langs mooie natuur zoals Fuji Five Lakes, Mount Fuji, het vulkanische Kyushu en de Japanse Alpen. Ook zijn er veel eilanden te bezoeken, want Japan heeft er maar liefst 6.852! Of u nu van natuur, steden of cultuur houdt: Japan heeft het allemaal!

Het indrukwekkende Columbia

Ook een rondreis door Colombia staat bij veel mensen op het verlanglijstje. De afgelopen jaren is dit land uitgegroeid tot een trekpleister voor toeristen. Niet vreemd, wat het land heeft heel veel te bieden: een rijke geschiedenis en cultuur, indrukwekkende natuur en vriendelijke inwoners. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring. Bezoek de swingende hoofdstad Bogotá en beklim vanuit het kleurrijke dorp Guatapé de gigantische rots El Peñol vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft op omliggende eilanden en het stuwmeer. U kijkt uw ogen uit!

Een reisbureau met veel ervaring

Wanneer u een rondreis wilt maken door Japan of Colombia, kunt u het best contact opnemen met Vámonos Travels. Dit reisbureau organiseert al sinds 1991 op maat gemaakte rondreizen door de allermooiste landen van de wereld. Bekijk het aanbod op de website en laat vooral uw wensen weten, want de reis kan volledig naar uw voorkeuren worden aangepast. Zo beleeft u zeker de tijd van uw leven.