Renault1916v
Image default
Bedrijven

Een nieuwe paardenstal bouwen voor uw paard

Een nieuwe paardenstal bouwen voor uw paard

Wilt u graag een nieuwe paardenstal bouwen voor uw paard? Of wellicht wilt u graag een ander gebouw gaan renoveren om als stal te dienen? Het ontwerpen van een fraaie en moderne stal zal uw paard gelukkig maken en het wordt voor u net even wat gemakkelijker om voor uw geliefde paard te zorgen. Ook zal de ruimte comfortabel en veilig zijn voor u en uw paard. Het team van Prubo kan u alles vertellen over het bouwen van de ideale stal op uw terrein.

Box stallen of losse stallen

Voor de verzorging en behandeling van paarden, moet een losse box 3 x 3 meter tot 3,6 x 3,6 meter zijn. Dit zijn minimale aanbevelingen. Als u de ruimte hebt om een grotere stal te bouwen, is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Grotere paarden stellen extra bewegingsruimte op prijs, dus als u een trekpaard heeft, zal het toevoegen van deze extra ruimte hen helpen vrij te bewegen en te gaan liggen zonder dat ze krap worden.

Een ruimere paardenstal kopen voor merries en veulens

Hoewel de aanbevolen maat voor een veulenstal hetzelfde is als een gewone stal, houden veel mensen van ruimere boxen voor veulens en merries. De meest eenvoudige manier om merries en veulens ruim onder te brengen, is door de tussenschotten tussen twee reguliere boxen te verwijderen. U hoeft dus niet specifiek een paardenstal kopen te overwegen voor een veulenstal.

De beste paardenstallen Eindhoven koopt u via Prubo

Paardenstallen Eindhoven koopt u natuurlijk niet iedere dag. Neem contact op met het team van Prubo en ontdek de mogelijkheden die er zoal zijn. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt een voorstel op maat verwachten voor uw terrein en budget.

http://www.prubo.nl/