Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Een nette auto met de rubberen automatten

Het aanschaffen van de praktische rubberen automatten is zeer aan te raden. Zeker wanneer je erg zuinig en netjes bent op je auto is het een goede keuze om hier gebruik van te maken. Zoals je misschien wel weet wordt er bij het opleveren van een auto en dus het kopen van een auto, matten geleverd die zijn gemaakt van stof. Deze zijn natuurlijk erg luxe om te zien en hebben een chique uitstraling, maar daarentegen zijn ze helemaal niet praktisch, worden snel vuil en stoten daarbij ook geen vocht af. Stap je dus een keer met je vieze modder schoenen de auto in na een wandeling in het bos, dan heb je direct een heel vieze auto die je ook niet snel meer schoon kunt krijgen. Door in de auto de rubberen automatten te plaatsen heb je hier dus helemaal geen last van en heb je altijd een schone auto. Dat is natuurlijk ideaal! 

Model

De rubberen automatten hebben allemaal een perfecte pasvorm, omdat deze helemaal op maat worden gemaakt voor het model auto waar jij over beschikt. De meeste matten zijn allemaal wel al gemaakt en zijn ook al op voorraad. Je hoeft dan alleen nog maar het model van de auto door te geven en je krijgt precies de matten geleverd die passen in je auto. De rubberen automatten beschikken allemaal over een antislip laag aan de onderkant van de mat, zodat deze helemaal niet meer kunnen verschuiven wanneer deze eenmaal zijn geplaatst. Dat zorgt ook dat vuil niet hieronder kan plaatsnemen en je geen vuile auto hebt. 

Schoonmaken

Door middel van de hoge randen die aan de rubberen automatten zijn gemonteerd, is het ook niet mogelijk dat het vuil en / of het vocht onder de matten terecht komt. Daarnaast zijn de matten heel gemakkelijk schoon te maken en zijn ze bestand tegen diverse schoonmaakmiddelen. Je kunt dus heel makkelijk een schone auto houden.