Een kentekenplaathouder om je auto op te vrolijken

Kentekenplaten zijn een saaie noodzaak. Gelukkig zijn er manieren om dat gedeelte op je voertuig op te leuken. Er zijn zowel praktische als luxe kentekenplaathouder met een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen, die je kunt vinden op de website van Kentekenplaathoudersbedrukken.nl. Ze laten je auto er niet alleen goed uitzien, ze kunnen hem ook beschermen.

Voordelen van kentekenplaathouder auto

  • Vermijd gratis reclame. Als je je auto bij een handelaar kocht, is de kans groot dat de kentekenplaathouder de informatie van dat bedrijf aanprijst. Als je niet vrijelijk de producten van dat bedrijf wilt promoten, overweeg dan het frame te vervangen door een die je beter bevalt.
  • Fris het uiterlijk van je voertuig op. Als je een oude kentekenplaathouder hebt, kan die verbleekt, geschilferd, gebarsten of gedeukt zijn. Er zijn veel populaire kentekenplaathouders die je auto er aantrekkelijker uit kunnen laten zien.
  • Maak een statement. De best uitziende kentekenplaathouders laten de wereld iets over jezelf zien. Er zijn vele stijlen waaruit je kunt kiezen die een beetje van je persoonlijkheid zullen laten zien.
  • Ze zijn gemakkelijk te installeren. Zelfs de meest mechanisch-uitgedaagde persoon kan een kentekenplaathouder veranderen met een beetje hardware en gereedschap. Het is een eenvoudige maar aangename upgrade die maar een paar minuten duurt om te installeren.
  • Ze zijn goedkoop. Je hebt misschien niet genoeg geld voor een nieuwe lakbeurt, maar je kunt je voertuig een mooi accent geven zonder veel geld uit te geven door de coolste kentekenplaathouder te kopen die je kunt vinden.

Belangrijkste kenmerken

GROOTTE
Als je aan het winkelen bent voor de beste kentekenplaathouder, is het belangrijkste kenmerk dat je moet overwegen de maat. Zoek eerst de precieze afmetingen van het frame uit, zoals hoogte en breedte, om te bepalen of het goed op de plaat zal passen. De dikte van je nummerplaat is ook iets waar je rekening mee moet houden voor een goede pasvorm.

BEVESTIGINGSTYPE
Kentekenplaathouders van hoge kwaliteit worden meestal geleverd met ofwel twee ofwel vier schroefgaten. In het algemeen kunnen twee schroeven een frame op zijn plaats houden, maar vier schroeven geven extra steun. Bovendien moet je ervoor zorgen dat het frame niet rammelt, en vier schroeven kunnen er beter voor zorgen dat het nummerbord vlak tegen je voertuig blijft zitten.

Auteur