Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Motorrijlessen van gecertificeerde instructeurs bij deze motorrijschool in Almere

Je motorrijbewijs halen doe je bij dé motorrijschool in Almere: Verkeersschool RUUD. Deze rijschool bestaat al meer dan 20 jaar en deze ervaring merk je direct terug tijdens hun dienstverlening. Ze werken dan ook met ervaren en gecertificeerde instructeurs die jou klaarstomen om op de motor te stappen en veilig de weg op te gaan. Hierbij maken ze gebruik van nieuwe motoren met ABS en handvatverwarming. Je wordt begeleid door een KNMV-gecertificeerde instructeur die je op de motor volgt. Ook krijg je video-ondersteuning tijdens je rijles en is er de mogelijkheid tot het volgen van motortoertochten. Kortom, je bent verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening!

Volg een rijvaardigheidstraining

Bij deze motorrijschool in Almere kun je niet alleen reguliere lessen volgen, maar kun je ook terecht voor een speciale rijvaardigheidstraining. Tijdens deze training leer je verschillende bijzondere vaardigheden. Denk hierbij aan veilig remmen wanneer je met hogere snelheden rijdt en het uitwijken voor een obstakel. Het zijn allemaal scenario’s waarmee je als motorrijder te maken kunt krijgen en je wilt dan ook goed voorbereid zijn. De rijvaardigheidstraining is een aanvulling op de gewone lessen en heeft als doel dat je nog veiliger gaat rijden en goed weet om te gaan met onverwachte situaties.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je ook jouw motorrijbewijs halen en lessen volgen bij deze motorrijschool in Almere? Schrijf je dan direct in via de website van Verkeersschool RUUD! Je hebt de keuze uit verschillende lespakketten en kunt zo zelf bepalen hoeveel lessen je per week gaat volgen. Weet je niet goed welk soort lespakket je moet kiezen of heb je andere vragen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de specialisten van deze rijsschool. Ze vertellen je graag meer over hun lessen en geven deskundig advies. Het is zelfs mogelijk om eerst een proefles te volgen om te zien wat de lessen inhouden.

https://verkeersschoolruud.nl/