Renault1916v
Image default
Attracties

Een extra speciale schoolreis tijdens een evenement in dit park

Een schoolreis wil je onvergetelijk maken. Een dag die in het teken staat van niets anders dan plezier maken, waarop kinderen lekker hun energie kwijt kunnen. Bij BillyBird is dit zeker mogelijk. Met dit diverse park als bestemming organiseer je een schoolreis waar iedereen het naar zijn zin heeft. Er is in het park standaard genoeg te doen voor jong en oud, maar er worden daarnaast ook regelmatig evenementen georganiseerd. Neem de groep kinderen mee tijdens een evenement voor een extra speciaal dagje uit. Zeker als je vaker naar het park gaat, is het nóg leuker als je ook eens een tripje plant op een extra speciale dag.

Hele jaar door super leuke evenementen

In BillyBird staat er altijd wel iets op de agenda. Check de website voor aankomende evenementen, tijdens welke er nog meer te beleven valt dan normaal. Het hele jaar door zijn er evenementen, door het team van het park bedacht en met een speciaal thema. Organiseer je schoolreis tijdens het grote Springspektakel bijvoorbeeld, wanneer er nog meer te springen en dartelen valt dan normaal op grote springkussens. Of plan de schoolreis tijdens een festival of circus, wanneer het park vol is met entertainment tussen de attracties door en er genoten kan worden van prachtige optredens. De klas kijkt haar ogen uit en ook de begeleiders genieten van een mooi spektakel. Overigens zijn er het hele jaar door standaard voorstellingen op woensdag en vrijdag in het theater.

Ook leuk voor andere bezoekers

Niet alleen met een schoolreis, maar ook met familie, vrienden of collega’s is het een feest om naar een evenement in BillyBird te gaan. Een laatste festival van het jaar meepakken, bijvoorbeeld. Nog even een keer genieten van de heerlijke sfeer en muziek. Elk jaar zijn er festivals te vinden in dit park. Tijdens Heerlijk Hemelrijk kan iedereen lekker feestvieren, voor alle leeftijden is er wat te doen. Tijdens Festyland is het de beurt van de volwassenen. Tijdens beide festivals kan er ook gekampeerd worden om helemaal in de sfeer te komen. Of bezoek een ander evenement. Het Kinder Lichtfestijn bijvoorbeeld, wanneer het park langer geopend is en een magische uitstraling met lichtjes krijgt. Voor alle leuke activiteiten die er te doen zijn mogen de kinderen wel een keer langer opblijven.

https://billybird.nl/hemelrijk/