Renault1916v
Image default
Electronica en Computers

Duidelijke communicatie maakt beter onderwijs

Wie aan hogescholen en universiteiten gestudeerd heeft, weet hoe moeilijk het kan zijn om je tijdens een college te blijven concentreren. Lawaaierige, grote klaslokalen waar, zelfs als de akoestiek goed is, al het gepraat en gefluister van je medestudenten je gemakkelijk kan afleiden. Dat veel voorkomende probleem schrikt de leerlingen vaak af, zodat ze niet eens de moeite nemen een college bij te wonen. Natuurlijk kunnen niet alleen zij, maar ook docenten met dezelfde problemen te maken krijgen, want door elke onderbreking kunnen ze hun gedachtegang kwijtraken en de kwaliteit van hun les verminderen.

Je hoeft niet te stressen over de volgende les, want AXIWI introduceert een draadloos communicatiesysteem dat deze problemen kan oplossen. Of je nu leerling of professor bent, je kunt dit hulpmiddel gebruiken om de verbale communicatie in de klas te verbeteren. Alle informatie zal duidelijk gegeven en gehoord worden door je toehoorders en aan de andere kant kunnen je toehoorders alle vragen stellen en zonder misverstanden laten beantwoorden.

Met behulp van het AXIWI communicatiesysteem kan de onderwijsprocedure gemakkelijker en interessanter gemaakt worden, en de uitwisseling van meningen door een duidelijk gesprek mogelijk maken en aanmoedigen, omdat het de gelijktijdige deelname van vijf personen mogelijk maakt, terwijl het aantal toehoorders tot 248 gaat.

Breng je lessen naar een hoger niveau met het AXIWI draadloze systeem en laat jezelf en je leerlingen kennis maken met een nieuwe onderwijservaring, niemand zal ooit nog een les willen missen!

Gerelateerde artikelen

Het aanschaffen van een laptopstandaard

Voor een website onderhouder bezoekt u deze specialist in Den Haag

Technologie is duur