Renault1916v
Image default
Sport

Door een bitje te kopen bescherm je jouw tanden tijdens het sporten

Besteed jij de nodige tijd per week op een sportveld? En doe jij aan intensieve sporten als boksen, rugby of hockey? Het is verstandig om tijdens het sporten je tanden goed te beschermen. Dit doe je door een bitje te kopen. Een bitje zorgt ervoor dat je gebit geen schade oploopt als je valt, een bal tegen je hoofd krijgt of er een botsing ontstaat met een medesporter. De kans op een ernstige gebitsbeschadiging is een stuk kleiner wanneer je een bitje draagt. Daarom is het wel zo verstandig om gedurende wedstrijden en trainingen jouw tanden te beschermen met een bitje. Ben je benieuwd waar je een bitje kan kopen? Kijk dan op de website van Gebitsbeschermers.nl. Hier vind je bitjes in veel verschillende kleuren en soorten. Bekijk het uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig via de webshop.

Een Shock Doctor bitje bestellen via de webshop

In de uitgebreide collectie van Gebitsbeschermer.nl vind je verschillende soorten bitjes voor diverse sporten. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld voor een Shock Doctor bitje te kiezen. De bitjes van dit merk zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit maar zorgen ook voor een optimale gebitsbescherming. Het bitje zit erg comfortabel waardoor je amper door hebt dat je het in hebt tijdens het sporten. Een Shock Doctor bitje wordt geleverd in een speciaal bewaardoosje en is volledig vrij van latex. In het speciale bewaardoosje kun je het bitje veilig naar de sportschool of -vereniging vervoeren. In de meeste gevallen wordt bij het Shock Doctor bitje een speciale Gel Fit technologie toegepast. Hierdoor heeft het bitje een perfecte pasvorm.

Kies voor een bitje met een perfecte pasvorm

Naast een Shock Doctor bitje kun je bij Gebitsbeschermers.nl ook boil en bite bitjes online bestellen. Een boil en bite bitje is eenvoudig op maat te maken zodat het perfect aansluit op je gebit. Om dit effect te bereiken laat je de gebitsbeschermer weken in heet water. Hierdoor wordt het bitje flexibel en kan het perfect rondom de tanden worden gevormd. Ervaar optimaal draagcomfort door een Schock Doctor of andere soort bitje te kopen bij deze specialist. Bekijk het volledige assortiment op de website en plaatst snel een bestelling.