Renault1916v
Image default
Bedrijven

Deze professional is hét baggerbedrijf voor al uw waterwerkzaamheden

Leenman Waterwerken is een professioneel baggerbedrijf dat werkzaamheden op en rond het water bewerkstelligt. Deze specialist heeft al decennialang ervaring met waterwerkzaamheden waardoor het proces gegarandeerd soepel verloopt. Deze expert biedt diverse diensten aan waarbij ze allemaal rekening houden met omgeving en milieu. Bovendien beschikken ze over een indrukwekkende vloot waarmee ze veilig en efficiënt kunnen werken.

Over dit bedrijf

Dit professionele baggerbedrijf is al ruim twintig jaar actief in de waterbouw. Deze expert beschikt over twee moderne hijskranen, de Maritiem en de Innovatie. Beide kranen zijn aangepast aan de huidige milieuwetgeving. De Maritiem verplaatst tot wel 3000 liter aan materiaal van de waterbodem in één keer, de Innovatie wel 5500 liter. Daardoor is deze professional een uitstekende partner om waterwegen te verdiepen, verbreden of simpelweg op te schonen. Op die manier blijft het waterpeil op het gewenste niveau. Grote of minder grote klussen, dit bedrijf kan het allemaal. U kunt deze specialist namelijk per dag of voor een langere periode huren. Deze professional werkt op zelfstandige basis, maar is ook beschikbaar om grotere projecten te assisteren.

De mogelijkheden van deze expert

Bij deze professional heeft u de keuze uit verscheidene diensten. U kunt ze bijvoorbeeld inschakelen voor zinkwerk en bestortingen. Deze specialist legt dijken, strekdammen en kribben aan op oevers. Daarnaast faciliteert deze deskundige transport van bouwmateriaal of bagger. De vloot van deze professional is ook beschikbaar voor hijswerkzaamheden, op zelfstandige basis of als onderdeel van een project. U raadpleegt deze expert ook voor heiwerkzaamheden van palen of grondankers.

Schakel deze deskundige in

Heeft u hulp nodig bij waterbeheer? Dan is Leenman Waterwerken bij uitstek uw partner. Dit baggerbedrijf hijst, transporteert en verricht andere werkzaamheden om het waterpeil op het gewenste niveau te brengen. Dat allemaal met oog voor omgeving en milieu. Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf? Neem dan contact op met deze professional.

https://leenmanwaterwerken.nl/