Renault1916v
Image default
Vakantie

De ultieme rondreis in Vietnam om nooit te vergeten

Is reizen jouw passie en ben je telkens weer op zoek naar bijzondere plekken? Dan is een rondreis in Vietnam de ideale reis voor jou! Ontdek alle mooie plekken die je maar kunt bedenken. Het mooie is dat je individueel kunt reizen, maar je hebt ook de mogelijkheid om in een groep door Vietnam te reizen. Als je al weet wat je wilt of juist helemaal niet, UniTrips kan je hiermee helpen. Ze hebben een voorliefde voor Zuidoost-Azië, daarom kunnen ze je zo goed helpen om jouw unieke rondreis samen te stellen. Om alvast wat inspiratie op te doen, kun je kijken naar een voorbeeld rondreis in Vietnam.

Ongelooflijk veel te zien en te beleven met een rondreis in Vietnam

De hoofdstad Hanoi is prachtig, maar naast Hanoi is er nog zoveel moois te ontdekken in Vietnam. Je komt ogen en tijd tekort, er is gewoon zoveel om verliefd op te worden. Een rondreis door Vietnam brengt je langs alle schitterende hoogtepunten die het land te bieden heeft. Zo kun je een prachtig berglandschap in Mai Chau zien of langs een van de zeven wereldwonderen, de Ha Long baai. Ook kun je met een boottocht naar de drijvende markt in Cai Be. Je kunt je eigen wensen doorgeven aan UniTrips en deze worden in je rondreis verwerkt.

Ontdek andere droombestemmingen in Azië

Ben je terug van je fantastische rondreis in Vietnam en denk je al meteen aan wat de volgende reis moet worden? Je kunt nog zoveel ontdekken, helemaal als Azië je droombestemming is. Alle reizen worden op maat gemaakt en overal waar jij heen gaat, zijn ze zelf ook geweest. Ontdek alle verborgen pareltjes in heel Azië. Wil je eerst Vietnam ontdekken en daarna naar Cambodja, Myanmar of de Filipijnen? Elke reis is mogelijk en wordt samengesteld op basis van jouw budget. Je krijgt dus geen reis die onmogelijk te betalen is, maar wel een reis die speciaal op maat gemaakt is. Maak een onvergetelijke rondreis door Vietnam, die voor altijd bij je zal blijven.

https://unitrips.be