Renault1916v
Image default
Bedrijven

De rubberen kofferbakmat beschermt je laadruimte

Het plaatsen van een grote rubberen kofferbakmat is voor iedereen aan te raden. Dat betreft dus niet alleen maar wagens met een grote laadruimte of bedrijfswagens, maar ook gewoon voor particulieren met wellicht een kleine laadruimte is de rubberen kofferbakmat erg geschikt. De laadruimte wordt compleet beschermd door de rubberen kofferbakmat. Ga je dus aan de slag met verf of het vervoeren van andere chemicaliën of vloeistoffen, dan hoef je je dus geen zorgen meer te maken over de kofferbak, want die blijft in ieder geval helemaal netjes en mocht er toch iets misgaan is het schoonmaken hiervan een stuk gemakkelijker dan wanneer je matten hebt die van stof zijn, daar zal je dit niet snel meer uit kunnen krijgen, zonder een grondige reiniging hiervoor te ondergaan. 

Beschermen van de auto

Niet alleen bij het vervoer van bovenstaande middelen is het handig om een rubberen kofferbakmat aan te schaffen, maar ook bij het vervoer van andere middelen, zoals zware voorwerpen of scherpe voorwerpen wil je dat de laadruimte van jouw wagen wordt beschermd. Door middel van het gebruiken van een rubberen kofferbakmat zal je merken dat je hier helemaal geen omkijken meer naar hebt. De rubberen kofferbakmat is helemaal gemaakt tegen al dit soort invloeden van buitenaf. 

Schoonmaken

De rubberen kofferbakmat heeft een laag waarmee vloeistoffen zoals olie, schoonmaakmiddelen en zelfs benzine kunnen worden geweerd. Je kunt hierdoor ook gemakkelijk de laadruimte schoonmaken. De matten die niet zijn verlijmd in de wagen kun je dus gemakkelijk eruit halen en schoonmaken, maar ook de vaste onderdelen zijn gemakkelijk aan te pakken met de juiste middelen. Bij de aanschaf van de rubberen kofferbakmat zal je ook een duidelijk advies worden gegeven waar je de matten mee kunt onderhouden, zodat je gaat voor een lange levensduur en je de auto nog lang netjes kunt houden.