Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

De mooiste weekendtassen voor heren en dames

Heb je binnenkort een weekendje weg of een stedentripje voor de boeg? Dan is een weekendtas natuurlijk onmisbaar, want hier kun je al je benodigdheden in kwijt. Er zijn veel unisex weekendtassen te koop, maar veel tassenmerken maken ook onderscheid tussen dames en heren weekendtassen. In dit artikel delen we de leukste exemplaren!

Heren weekendtassen

De meeste weekendtassen voor heren komen in stoere uitrusting en dit kun je onder andere zien door de kleuren en het materiaalgebruik. ‘Stoere’ weekendtassen zijn bijvoorbeeld gemaakt van donkerbruin stevig leer en zijn meestal ook groter dan dames weekendtassen. Aangezien mannen vaak wat groter van postuur zijn, zullen de weekendtassen dat ook zijn. Dit betekent dus dat je de weekendtas lekker vol kunt stoppen! Wordt het gewicht je toch een beetje teveel, dan kun je ook een weekendtas met wieltjes eronder of twee schouderbanden erop kopen. Zo kun je de zware weekendtas als een trolley of grote rugzak gebruiken, zodat het gewicht wat minder belastend is voor je lichaam.

Dames weekendtassen

Dames weekendtassen zijn vaak kleiner vergeleken met die voor heren, want dames zijn meestal kleiner van postuur en kunnen in het algemeen fysiek nu eenmaal minder zwaar tillen. Dit betekent dus ook dat er in een dames weekendtas vaak wat minder in kan dan in een heren weekendtas, maar daartegenover staat dat vrouwen vaak een extra handtas bij zich hebben waar zij extra spullen in kwijt kunnen. Extra leuk is het dan om je weekendtas te matchen met je handtas! Weekendtassen voor dames hebben verder vaak mooie details zoals riempjes, printjes of extra ritsen. De meeste vrouwen kunnen mooie details namelijk wel waarderen! Wat een weekendtas ook extra vrouwelijk maakt, zijn bijvoorbeeld mooie kleuren zoals rood, oranje of turquoise.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, content marketing en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/weekendtassen/

Gerelateerde artikelen

Unieke lesmethode bij de theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Automatische kilometerregistratie met de Blackbox

Peugeot 2008