Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Dé autosloop in de provincie Utrecht voor de opkoop van uw auto

Wilt u uw auto laten opkopen omdat deze rijp voor de sloop is? Dan is Autodemontagebedrijf E. Kooy dé autosloop in de provincie Utrecht voor u! Wanneer de kosten voor reparatie van de auto hoger zijn dan de waarde van de auto zelf, is er sprake van een sloopauto. Natuurlijk wilt u daar het liefst van af en deze autosloperij helpt u daarbij. Ze kopen uw auto op en geven u er een passend bedrag voor, zodat u niet met lege handen achterblijft.

Wat gebeurt er met uw sloopauto?

Als u uw auto bij deze autosloop in Austerlitz, in de provincie Utrecht, heeft ingeleverd, bekijken zij welke onderdelen van de auto nog bruikbaar zijn. Het is immers zonde om deze weg te gooien! Tijdens de demontage van uw auto testen ze uitvoerig welke onderdelen hergebruikt kunnen worden en deze verkopen zij vervolgens door. Zo maken ze iemand anders blij met uw oude onderdelen en u bent tegelijkertijd van uw sloopauto af. Dat is een echte win-winsituatie!

Diverse werkzaamheden voor uw auto

Heeft u geen sloopauto, maar wilt u uw auto laten repareren of een apk-keuring laten uitvoeren door een professionele sloperij in Austerlitz, in de provincie Utrecht? Ook dan kunt u bij Autodemontagebedrijf E. Kooy terecht. Zij verrichten namelijk reparaties en onderhoud aan onder meer bumpers, verlichting en radiatoren en condensators. Als u uw auto dus nog niet wilt opgeven of gewoon een goede en betrouwbare reparateur zoekt, kunt u bij deze autosloperij terecht!

Breng uw sloopauto naar deze sloperij

Wilt u van uw sloopauto af, maar weet u niet hoe? Of wilt u onderhoud of reparaties aan uw auto laten verrichten? Wat de reden ook is, deze sloperij helpt u graag verder. Breng uw auto naar deze autosloop in Utrecht of laat deze door hen ophalen. Zo bent u snel en gemakkelijk van uw sloopauto af én ontvangt u hier nog een leuk bedrag voor!