Renault1916v
Image default
Bedrijven

Coaching Rijswijk

Life coaching en mentoring zijn sterk in opkomst

Het zijn wereldwijd populaire beroepen en vertonen geen tekenen van afname. In tegenstelling tot mensen die zijn opgeleid tot psycholoog of counselor met een diploma, zijn life coaches geen therapeuten. Een levenscoach kan op bijna elk gebied geen, enige of uitgebreide opleiding hebben genoten en toch de titel ‘levenscoach’ hebben. Waarom huren mensen een life coach in, wetende dit? U leest het in deze blog.

Een levenscoach of mentor kiezen tijdens coaching Rijswijk?

Moet iemand een levenscoach of mentor kiezen tijdens coaching Rijswijk? Het antwoord hangt af van iemands doelen. Een levenscoach kan iemand helpen sterke punten te identificeren, deze te ontwikkelen en persoonlijke en professionele doelen te identificeren. Hun rol is om de cliënt bij te staan tijdens het veranderingsproces. Zoals u zult ontdekken, gebeurt dit op verschillende manieren. De focus van een mentor ligt gedeeltelijk op compatibiliteit van u als persoon.

De basis van een goede relatie tijdens coaching Delft

De basis van een goede relatie tijdens coaching Delft is vertrouwen en authenticiteit. Dit zorgt voor kwetsbaarheid. Mensen die zich openstellen voor kwetsbaarheid, kunnen ook een groei in zelfcompassie ervaren. Denk hierbij aan een combinatie van zelfvriendelijkheid, opmerkzaamheid en een gevoel van gemeenschappelijke menselijkheid

Sterke punten worden tijdens een sessie bij Lotte Gras geïdentificeerd

Mensen die sessies volgen bij positieve psychologie besteden bijzondere aandacht aan het helpen van cliënten om hun sterke punten te identificeren. U leert ze tijdens een sessie bij Lotte Gras te verkennen en te ontwikkelen als middel om hun doelen te bereiken, en ook om positieve emoties te cultiveren. Het opwekken van positieve emoties leidt tot ‘een opwaartse spiraal’. Overtuigd van alle voordelen? Boek in dat geval vandaag nog uw eerste afspraak en kom langs bij Lotte Gras.

https://lottegras.com/