Renault1916v
Image default
Bedrijven

Citotraining en remedial training in Rotterdam

Preclarum, voor persoonlijke en professionele coaching en training in Rotterdam

Schoolgaande kinderen worden met vele uitdagingen geconfronteerd. Er wordt verwacht dat zij een vlekkeloos schoolparcours afleggen en daar durft het om diverse redenen wel eens mislopen. Een verkeerde aanpak van studeren, een moeilijke persoonlijke situatie of concentratieproblemen kunnen al gauw een belemmering vormen. Het team van Preclarum helpt ieder kind dat een extra duwtje kan gebruiken in het studeren.

Remedial teaching Rotterdam

Remedial teaching Rotterdam helpt uw kind te leren en studeren in een op zijn maat gemaakt plan. Steeds wordt een grondige analyse gemaakt van het niveau van uw kind, de valkuilen in het leerproces en de manieren waarop uw kind aangemoedigd kan worden om dat extra stapje verder te zetten. Van daaruit kan dan aan de slag gegaan worden met een specifiek handelingsplan waarbij uw kind zeer nauw begeleid en ondersteund wordt om de gestelde doelen te halen. U kiest zelf of de lessen doorgaan op school, bij ons op kantoor of zelfs bij u thuis of online.

Citotraining Rotterdam

Op vooraf vastgestelde tijdstippen in de schoolcarrière zal uw kind deelnemen aan de zogenaamde Citotoetsen. Citotraining Rotterdam helpt uw kind zich hierop voor te bereiden door middel van voorbeeldvragen die aangeven waar de moeilijkheden zich situeren. Algemeen genomen brengen deze toetsen spanning en onrust met zich mee en doorgedreven professionele citotraining zal uw kind helpen om in volle vertrouwen de toetsen af te leggen. De resultaten van de citotoetsen worden niet als bindend gezien, maar worden wel mee opgenomen in de evaluatie van uw kind zijn schoolresultaten.

Kan uw kind extra begeleiding en training gebruiken naast de gebruikelijke schoolmomenten? U kunt een gratis eerste gesprek aanvragen waar u de verschillende mogelijkheden aangeboden krijgt en waar u en uw kind kunnen kennismaken met de werkwijze van Preclarum. Alle trainers en coaches hebben een doorgedreven opleiding genoten om uw kind op de best mogelijke manier bij te staan en te begeleiden.

https://www.preclarum.nl/