Renault1916v
Image default
Bedrijven

carnavalsmedailles

Een medaille: een herinnering voor altijd

Als u eens iets organiseert waarbij mensen iets kunnen winnen, dan denkt u vast aan een medaille laten maken. Maar ook voor onderscheidingen worden medailles gebruikt. En wat dacht u van carnavalsverenigingen die jaarlijks aan de deelnemers van een festiviteit iets blijvends willen geven? Carnavalsonderscheidingen zijn leuk om te krijgen, nog leuker om te geven. Om enigszins binnen budget te blijven zijn er altijd mooie, goedkope medailles verkrijgbaar. Uiteraard geldt dat ook voor carnavalsmedailles.

Medailles geven kleur

Carnaval is een prachtig volksfeest. Waar het de naam heeft van veel drankgebruik, is het vooral een gezellig samenzijn voor de hele stad, het hele dorp of de buurt. Carnaval biedt allerlei mogelijkheden om mensen te belonen voor hun inzet voor de vereniging of de stad. Hoe leuk is het om een speciale medaille te laten maken? Veel mensen vinden het een eer carnavalsonderscheidingen te krijgen. Als de vereniging het kan betalen, beloon ze dan oprecht en overhandig carnavalsmedailles. Is het een ludieke beloning, dan voldoen goedkope medailles. En als u een sponsor kunt vinden, maakt u nog makkelijker veel mensen blij door te kiezen voor een medaille laten maken.

Geen vergane glorie

Waar diploma’s en oorkondes vervagen en verkreuken, behouden carnavalsmedailles altijd hun vorm, kleur en uitstraling. Het blijft leuk om carnavalsonderscheidingen te bewaren. En mochten ze achter in een kast of in een doos op zolder belanden: ze komen altijd weer een keer tevoorschijn, waardoor u weer herinneringen ophaalt. Zo ziet u maar: ook goedkope medailles staan garant voor lang plezier en herinneringen voor altijd. Een medaille laten maken is simpelweg altijd een goed en leuk idee.

Alaaf

Wilt u de carnavalsvreugde vergroten? Kies dan voor carnavalsonderscheidingen. Een medaille laten maken voor een bijzondere en traditionele bijeenkomst is een bijzonder goed idee. Bedenk dat op uw carnavalsmedailles ook uw carnavalssymbool kan worden vereeuwigd. Uw goedkope medailles worden op termijn wellicht zelfs een collectorsitem!