Renault1916v
Image default
Alarmsysteem

Beveiliging voor mijn huis en mijn familie

Zijn mijn kinderen voldoende beschermd? Kan ik door de bliksem getroffen worden? Wat als het brandt? En hoe kan ik mezelf beschermen tegen inbrekers? Deze vragen moet je jezelf al stellen bij het plannen van je elektrische installatie: Omdat de veiligheid van uw gezin en uw huis de hoogste prioriteit heeft. Wilt u zelf ingrijpen in geval van gevaar? Veiligheid in het Smart Home betekent: in een intelligent huis heeft u alles onder controle, zelfs ver weg van huis, en kunt u terugvallen op vooraf gedefinieerde scenario’s in geval van gevaar.

 

Hoe creëer je veiligheid in je eigen vier muren?

Hoe beschermt het Smart Home mijn gezin? Door rekening te houden met alle aspecten van veiligheid. Immers, iedereen die zich met het onderwerp veiligheid in een woning bezighoudt, denkt eerst aan inbraak- of brandbeveiliging. Maar veiligheid begint veel eerder: aan de basis van het intelligente huis, de elektrische installatie. Deze gids laat u zien hoe u met weinig moeite meer veiligheid kunt bieden – stap voor stap en met individuele oplossingen voor nieuwbouw en renovatie.

U krijgt een overzicht van de gebieden waarop u bijzondere aandacht moet besteden aan veiligheid en welke praktische mogelijkheden er in het intelligente huis beschikbaar zijn om het nog veiliger te maken. Lees meer over de volgende onderwerpen: 

  • Inbraakbeveiliging
  • Brandbeveiliging
  • Bescherming van de elektrische installatie