Renault1916v
Image default
Bedrijven

Bedrijfspand

Bedrijfspand bouwen

Lees in deze tekstblog over bedrijfspand bouwen en villa bouw. Industriebouw w.o. hallenbouw is een specialisme, een bedrijfspand moet immers functioneel zijn en weinig onderhoud vragen. Lees in deze tekstblog over industriebouw waar u gelijk bij kan wonen. Er zijn hierin veel mogelijkheden. Op de internetsite van Zweersbouw kunt u enkele mogelijkheden bekijken.

Villa bouw

Ook voor villa bouw kunt u bij Zweersbouw terecht. Het bedrijf heeft een ruime ervaring met bouwen in de vrije sector, een woning van goede kwaliteit bij de industriebouw is mogelijk. Zo kunt u stijlvol bij uw bedrijf wonen in een huis met alle luxe en comfort. Tijdens de hele bouw proberen de mensen van Zweersbouw de lijnen kort te houden zodat u die villa krijgt die u wilt. Villabouw gaat goed samen met een bedrijfspand bouwen, ondanks dat de optrekken totaal andere doelen hebben.

Hallenbouw

Voor hallenbouw kunt u bij Zweersbouw terecht. Het bedrijf heeft een ruime ervaring met hallenbouw bij ieder denkbaar formaat. Zij bouwen een boerenschuren van tien bij twintig meter tot mega grote distributiecentra van honderden meters lang. De loodsen, of hallen, of schuren zijn redelijk onderhoudsvrij en gaan vele jaren mee. De loodsen zijn multifunctioneel waardoor bij bedrijfsbeëindiging de objecten nog zeer zeker een restwaarde hebben.

Industriebouw

Er is weinig verschil met een bedrijfspand bouwen, hallenbouw en industriebouw. Het is wel van belang dat bij zo’n bedrijfspand bouwen zaken zoals leidingen in de betonvloer en funderingen voor machines zeer zorgvuldig uitgevoerd worden. Voor de industriebouw heeft Zweersbouw een klein team met specialisten zodat u precies die fabriek krijgt die u wilt hebben. Zo kunt u produceren zonder storingen in een bedrijfspand wat weinig onderhoud vraagt. Voor villa bouw en hallenbouw komen andere specialismen kijken, dan bij industriebouw en andere bedrijfspanden bouwen. Zweersbouw heeft al die specialismen in huis.

https://www.zweersbouw.nl/