Renault1916v
Image default
Bedrijven

Bart Dijkhof voor uw spuitwerk

Bart Dijkhof

In veel gevallen kan het leuk zijn om een beetje te veranderen als het gaat om het interieur. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat uw meubels aan slijtage onderhevig zijn en wel een spuitbeurt kunnen gebruiken. Wat ook het geval is: bij Bart Dijkhof zit u aan het juiste adres als het gaat om spuitwerk, maar ook schilderwerk. Lees hieronder de voordelen van ons bedrijf en waarvoor wij inzetbaar zijn.

Spuitwerk

We begrijpen maar al te goed dat u na verloop van tijd uw interieur beu bent. U wilt dan natuurlijk eens iets nieuws, maar in die gevallen hoeft u er helemaal niet voor te kiezen om allerlei nieuwe meubels aan te schaffen. Het is dan bijvoorbeeld ook mogelijk om uw meubels door ons te laten spuiten. In principe spuiten wij alle soorten meubels die u maar kunt bedenken. Daarvoor hanteren wij zeer goede verf, zodat het er weer als nieuw uit ziet. Dankzij onze vele ervaring is dat immers een fluitje van een cent. We hebben inmiddels namelijk meer dan 30 jaar ervaring in huis. Overigens spuiten we niet alleen meubels, maar ook kozijnen kunnen na verloop van tijd een stuk lelijker worden. Ook die kunnen wij voor u spuiten.

Meubel spuiterij: advies

Weet u nog niet precies wat voor kleur spuiwerk het beste bij uw meubels past? Bij de meubel spuiterij kunnen wij u eerst ook van advies voorzien. Dankzij onze vele ervaring kunnen wij u daar namelijk ook mee helpen.

Keuken spuiten

Vindt u de dat kleur van de keuken niet meer heel mooi is? In dat geval kunnen wij ook uw keuken spuiten. Uw keuken krijg dan een gehele andere uitstraling, zonder dat er flink hoeft te worden gesloopt en dergelijke. Ook zeer voordelig te noemen dus.

https://www.bartdijkhof.nl/