Renault1916v
Image default
Bedrijven

ATS Transport: een veilige oplossing voor al uw zendingen

Een betrouwbare pakketdienst

Een pakket versturen brengt altijd wat risico’s met zich mee. Daar brengt de pakketdienst van ATS Transportbedrijf Nijmegen verandering in. U hoeft niet langer bang te zijn dat het pakket kwijt raakt, ATS ontfermt zich van begin tot einde over uw zending. Ze halen het pakket bij u op en zorgen zelf dat het op de eindbestemming geraakt. Omdat er geen andere bedrijven aan te pas komen, kan u met een gerust hart elk pakket met de pakketdienst van ATS Transport verzenden.

Gekoeld transport

ATS Transport beschikt over verschillende transportmogelijkheden. Hun eigen gekoeld transport is één van hun grote troeven. Dankzij een gecontroleerde temperatuur binnen in hun voertuigen kunnen ze ook bederfelijke goederen vervoeren. Verder wordt ook de voedselveiligheid tijdens het transport steeds gegarandeerd. ATS Transport biedt een kwalitatieve en hygiënische oplossing aan voor al uw leveringen die kunnen bederven.

Snelle koeriersdienst Nijmegen

Een ander troef van ATS Transport is hun flexibele koeriersdienst Nijmegen. Dag en nacht staat er een koerier klaar om uw zending zo snel mogelijk te leveren. Ook voor een spoedlevering kan u steeds bij ATS Transport terecht. Spoedleveringen worden niet gecombineerd met andere bestellingen, waardoor ze steeds snel op hun bestemming aankomen. Bij ATS transport kan u, dankzij extra ruimte in hun planning, steeds terecht voor een mogelijke spoedlevering.

Een duurzaam transportbedrijf

Bij dit veelzijdig transportbedrijf kan u met alle nationale en internationale zendingen terecht. Dankzij hun jarenlange ervaring geven ze steeds eerlijk en correct advies over de snelheid en de prijs van de levering. ATS Transport kiest er tenslotte ook voor om, waar mogelijk, duurzame vervoersmiddelen te gebruiken. Uw zending raakt zo niet alleen veilig en snel op de eindbestemming, u denkt zo ook meteen aan het milieu!