Renault1916v
Image default
Bedrijven

038 Woningontruiming zorgt voor een snelle en efficiënte woningontruiming!

Efficiënte woningontruiming

Het ontruimen van een woning is een zware taak. De hulp van 038 Woningontruiming zal dan ook meer dan welkom zijn. Als specialisten in woningontruiming Hengelo, woningontruiming Deventer, woningontruiming Enschede en woningontruiming Apeldoorn zorgen ze voor een discrete, professionele en efficiënte ontruiming. Ze werken met gecertificeerde professionals die ervoor zorgen dat uw woning snel en netjes opgeleverd wordt.

Verschillende bijkomende diensten

Een woningontruiming is vaak een emotioneel gebeuren. 038 Woningontruiming houdt hier rekening mee en zal u daarom een vaste contactpersoon toewijzen. Verder kan u ze ook steeds inschakelen voor bijkomende diensten, zoals vloerverwijdering, opslag en verhuizingen. 038 Woningontruiming biedt een complete service aan, waardoor u zeker bent dat uw woning in goede handen is. Hoeft u zich hier alvast geen zorgen over te maken

Goede doelen

Na een woningontruiming blijven er vaak heel wat spullen over. Zaken die in goede staat zijn, doneert 038 Woningontruiming aan verschillende goede doelen. Verder wordt afval zoveel mogelijk gerecycleerd. 038 Woningontruiming zorgt voor een complete, duurzame en professionele woningontruiming Hengelo, woningontruiming Deventer, woningontruiming Enschede en woningontruiming Apeldoorn, waarbij er op elk moment met uw wensen en gevoelens rekening gehouden wordt!