Renault1916v
Image default
Bedrijven

Animatie bedrijfsfilm laten maken

Ik wilde een animatie bedrijfsfilm laten maken over mijn eigen onderneming. Zo kan ik aan iedereen laten zien wie ik als bedrijf ben en wat ik doe. In 45 seconden vertel ik over mijn bedrijf, mijn werkzaamheden, mijn producten en mijn persoonlijke leven. Mijn klanten krijgen zo een helder beeld van mijn organisatie.

3D animatie is een unieke manier om de doelgroep te bereiken. De reacties op mijn bedrijfsvideo waren overweldigend. ‘Supervet!’, ‘Zo mooi’, ‘Heel professioneel gemaakt’ en ‘Ik had echt een WOW-effect gevoel!’, waren een paar van de vele leuke reacties.

 

Mitsi Studio: professional in 3D animatie

Ik heb een animatie video laten maken door Mitsi Studio, een professional in 3D animatie. Het team van Mitsi Studio bestaat uit een verzameling echte creatievelingen: 3D animatoren, ontwerpers en filmmakers. De gespecialiseerde professionals werken op hoog tempo en een deadline is geen enkel probleem voor ze. Daarnaast hanteren ze een vrijblijvende kostenindicatie.

Van Virtual Reality tot cartoonanimaties

Mitsi Studio heeft alle technieken en kennis in huis om een geweldige 3D animatie te maken voor bedrijven. Uit deze animatievormen kon ik kiezen:

  • 2D/3D animatie in combinatie met real footage: echte videobeelden gecombineerd met animatie voor een realistische weergave.
  • Productvisualisatie: een productdemonstratie uitgevoerd met 3D animatie.
  • Virtual Reality: met een VR-bril in een compleet andere wereld stappen.
  • Projection Mapping: 3D animaties projecteren op fysieke producten.
  • Instructievideo met uitleganimatie
  • Cartoonanimaties
  • Stopmotionanimaties

De werkwijze

Hoe gaat Mitsi Studio te werk? Allereerst brengen ze uw wensen en eisen samen met een visuele visie. Vervolgens gaan ze aan de slag met stijlsheets, komen ze tussentijds met updates en mag u feedback geven op de ontwikkelingen. Tot slot: het eindresultaat.

Ook een 3D animatie laten maken door een 3D professional als Mitsi Studio? Neem dan gerust contact op met de animatiestudio.

Mitsi Studio Adres: Alexanderveld 85, 2585 DB Den Haag Telefoonnummer: 06-14585993 Provincie: Zuid-Holland

https://mitsi.studio/