Renault1916v
Image default
Bedrijven

Mijn favoriete webshop

Ik ben al tijden fan van de webshop Damestassen&Zo. Mijn vriendinnetje van de studentenvereniging vertelde onlangs dat ze daar sieraden heeft gekocht. Ze was zo lovend over deze webshop en het aanbod, dat ik besloot om zelf ook eens een kijkje te nemen. Ik keek er mijn ogen uit! Deze webshop verkoopt echt zo enooorm veel prachtige producten.

Van tassen tot aan zonnebrillen en sieraden van de meest hoogstaande kwaliteit. Ik besloot een kijkje te nemen tussen de producten en heb ook wat geshopt! Benieuwd? Lees dan verder en plaats een bestelling in de webshop. Ik weet namelijk zeker dat je een product naar wens vindt!

Zoektocht naar een Quay zonnebril

Ik kende het merk Quay Australia al jaren, maar ik had nog nooit een zonnebril gehad van het merk. Toen ik zag dat deze webshop zonnebrillen van dit merk verkoopt kon ik mijn geluk dus niet op. Ik heb meteen een kijkje genomen en heb gekozen voor dé Quay zonnebril die ik al jaren zocht.

De modellen zijn zeer modern en trendy en de glazen zijn van hoogstaande kwaliteit. Ik heb gekozen voor de high key mini in het zwart. Deze heeft een stoer maar luxe uiterlijk.

Grote collectie Chabo Bags

Nadat ik de zonnebril in de winkelmand gegooid had, zag ik dat je hier ook Chabo Bags kan kopen. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar besloot wel een kijkje te nemen. Er is echt zo onwijs veel keus!

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een tas met een panterprintje. Super leuk, daar ben ik tegenwoordig zo’n fan van! Ik draag heel veel basic kleren zoals jeans met een witte top en witte schoenen, dus daar past deze tas meer dan perfect bij. Ik raad je zeker aan om eens een kijkje te nemen in deze webshop!

https://www.damestassenenzo.nl/