Renault1916v
Image default
Bedrijven

Adviezen en hulp bij geldzaken

Wie zijn wij?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele hulpverlening op het gebied van financiën en schulden? Dan bent u bij Finqo aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf met een Branchevereniging keurmerk.

Wat doen wij?

We zijn deskundig op het gebied van budgetbeheer en bewindvoering. Als u niet meer weet hoe u elke maand rond moet komen van uw inkomen omdat u geen overzicht kunt houden op de vaste lasten dan kunt u budgetbeheer aanvragen. Ons bedrijf zorgt dan dat altijd elke maand de vaste lasten worden betaald en dat er nog wat overblijft voor overige uitgaven. Bij bewindvoering nemen we alle financiële beslommeringen van u over. Wij nemen alle financiële verantwoording, die we via de rechter verkrijgen. Wij zorgen ervoor dat alle vaste lasten worden betaald en dat de schuldeisers aangeschreven worden en akkoord gaan met een aflossing binnen een bepaalde tijd. U hoeft niet meer na te denken over welke betalingen u moet doen en als u iets nodig heeft, dan kunt u dat altijd overleggen met uw bewindvoerder.

Waar zitten we?

Wij zijn als bedrijf gevestigd in het noorden van het land, dat wil zeggen als bewindvoering Wolvega maar ook bekend bij Gemeenten als partner in het meedenken over schuldenproblematiek. Zo zijn wij betrokken bij bewindvoering Amsterdam. Ook schuldhulpverlening Amsterdam en schuldhulpverlening Rotterdam kennen ons als partner. Bewindvoering Wolvega doet hetzelfde als bewindvoering Amsterdam en schuldhulpverlening Rotterdam heeft weer andere klanten als schuldhulpverlening Amsterdam. Bewindvoering Amsterdam heeft meer mensen met andere achtergronden als bewindvoering Wolvega omdat daar toch minder diversiteit is. In die zin is schuldhulpverlening Amsterdam weer wel te vergelijken met schuldhulpverlening Rotterdam.

Meldt u aan

Maar of het nou bewindvoering Wolvega, bewindvoering Amsterdam, schuldhulpverlening Amsterdam of schuldhulpverlening Rotterdam betreft, feit blijft dat u bij Finqo in goede handen bent. U kunt zich aanmelden via de website waarna een intake met u alleen of met uw hulpverlener zal volgen.