Renault1916v
Image default
Bedrijven

2 koloms hefbrug kopen?

2 koloms hefbrug kopen

Bent u werkzaam in een garage en dient u regelmatig onder een auto te kunnen kijken voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden? Wilt u voor uw werkzaamheden de auto de lucht in kunnen tillen? Dan kunt u bij Leen van den Berg een 2 koloms hefbrug kopen! Wij zijn leverancier van zowel 2 als 4 koloms hefbruggen voor garagehouders. Met ruim 25 jaar ervaring zijn we daadwerkelijk een specialist te noemen als het aankomt op werkplaatsapparatuur. De apparatuur die wij verkopen is geschikt voor alle automobiel-, banden- en schadebedrijven. In ons assortiment treft u apparatuur van vooraanstaande merken aan, waaronder Rotary. Hiermee kunt u rekenen op duurzaamheid en een uitstekende kwaliteit.

Stabiel en betrouwbaar

Bij Leen van den Berg kunt u terecht voor een breed assortiment aan verschillende soorten hefbruggen, met onder meer 2 koloms en 4 koloms hefbruggen. Voor hoogwaardige kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Onze hefbruggen zijn namelijk erg stabiel, betrouwbaar en robuust. Ze worden geproduceerd door het A-merk Rotary, dat bekend staat als leverancier van hoogwaardige hefbruggen. Behalve 2 koloms hefbruggen en 4 koloms hefbruggen leveren we ook schaar hefbruggen. Dat is een type hefbrug dat gebruikt kan worden om personenauto’s en kleinere busjes op te tillen. Deze busjes dienen maximaal 5.000 kg te wegen. Met een hefbrug van Leen van den Berg kunt u uw werkzaamheden een stuk makkelijker uitvoeren.

De voordelen van Leen van den Berg

Door de 2 koloms hefbrug bij Leen van den Berg te kopen kunt u rekenen op diverse voordelen. Wij kunnen u van vakkundig advies voorzien. We beschikken namelijk over meer dan 25 jaar ervaring en weten dus waar we het over hebben. Verder geniet u bij ons van een uitstekende service, producten van hoge kwaliteit en een brede dienstverlening. Voor verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen kunt u namelijk ook bij ons terecht.

Bezoek onze website!

Om verder te informeren naar de mogelijkheden of ons aanbod te bekijken kunt u onze website bezoeken. Voor direct contact kunt u natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is 0348-501578. Onze medewerkers staan u graag te woord.

http://www.leenvandenberg.nl/