Renault1916v
Image default
Financieel

​Blockchain voor bedrijven

Het is er nog niet zo lang, nog korter dan het Internet: Blockchain voor Crypto. Nu er Blockchain is in de wereld, willen natuurlijk zoveel mogelijk bedrijven hier gebruik van maken, waar mogelijk. Met Blockchain zijn er vele maatschappelijke problemen op te lossen. Met Blockchain kun je transacties uit de financiële wereld vervangen door blockchain transacties, deze zijn vaak goedkoper en sneller. Alle voor- en nadelen lezen? Lees dan snel verder.

Voor- en nadelen van de Blockchain

Natuurlijk is Blockchain in de wereld mogelijk voor vele bedrijven, maar hier hangen zowel vele voordelen, als vele nadelen aan. Zo kost het tijd en geld om Blockchain in een groot bedrijf te implementeren. De nieuwe processen moeten zo gestuurd worden dat Blockchain ook goed wordt geactiveerd in het bedrijf. Naast die nadeel, zijn er meer voordelen:

  • Tijdsbesparing
  • Kostenbesparing op lange termijn
  • Snellere transacties
  • Betere transacties
  • Innovatief bezig
  • MVO

Jouw bedrijf aan de Blockchain?

Je hebt misschien een goedlopend bedrijf waar je vele transacties maakt, maar wil je nou besparen op de transacties, gebruik dan de Blockchain . Voor advies hier over, neem contact op met WijZijnBlockchain.nl. Zij hebben goede recensies en ik heb veel goeds over het bedrijf gehoord. Zij kunnen jou helpen de ideale situatie te schetsen voor uw bedrijf op de Blockchain.

Ideale situatie

De ideale situatie is uw bedrijf op de Blockchain. Hoe werkt dat precies. Stel uw bedrijf zit in de bouw, en u wilt de transacties op de blockchain, of de transacties van documenten. Die kan via de Blockchain, u zet een document in de blockchain en dit beveiligd u met een wachtwoord. Alleen de eindlezer kan dit lezen. Ideaal toch? 

Ook voor crypto fondsen die blockchain gebruiken is dit een ideale situatie. Blockchain heeft de toekomst en zal bedrijven helpen om crypo munten zo goed mogelijk te activeren te gebruiken voor de transacties die gedaan moeten worden.  

Blockchain voor banken

Banken zijn al aan het kijken naar Blockchain om dat te implementeren binnen de muren van de bank. Vooral Rabobank en ABN Amro zijn er mee bezig, zij willen natuurlijk voorop lopen als het gaat om innoveren en nieuwe ideeën ontdekken.

Wijzijnblockchain advies

Wil je nou meer advies over Blockchain en denk je dat het een goed idee is om met het bedrijf over te stappen om de transacties via de Blockchain te laten verlopen? Neem dan contact op met WijZijnBlockchain.nl!

 

https://wijzijnblockchain.nl/