Renault1916v
Image default
Bedrijven

Wasmachine reparatie rondom Enschede

Ben je op zoek naar een wasmachine reparatie rondom Enschede? Dan raad ik de vakmanspeciaalzaak Electro World Bas Baake aan. Ze zijn gespecialiseerd in elektronica, witgoed, huishoudelijk apparaten etc. Electro World Bas Baake heeft mij echt super goed geholpen met het repareren van mijn wasmachine in Enschede. Naast dat ze erg vriendelijk waren, hebben ze ook nog eens een scherpe prijs voor de reparatie.

Ramp was

Mijn wasmachine heb ik nog maar 2 jaar. Aangezien het best een goed merk was, ging er vanuit deze nog jaren mee zou gaan. Maar niets was minder waar. Op een regenachtige zondag, net toen ik mijn beddengoed wilde wassen, maakte de wasmachine een raar geluid en was het gedaan met de was. Ik kreeg hem niet meer aan. Gelukkig ben ik zelf een beetje handig en kon ik de wasmachine wel leeg laten lopen en mijn was eruit halen, maar daar hield het bij op. Natuurlijk viel de reparatie buiten mijn garantie, maar een nieuwe wasmachine is zo duur. Dus ik besloot op zoek te gaan naar een monteur.

Witgoed reparatie Hengelo

Zo kwam ik terecht bij: Witgoed Reparatie Hengelo. Zij verkopen niet alleen elektronica, maar repareren ook van alles. Hun motto is dan ook: “Uw witgoed, onze zaak”. Ook al woon ik in Enschede, het was voor hen geen probleem om mijn wasmachine te repareren. Zij kwamen gewoon bij mij thuis langs. Ze hebben een eigen team van professionals, die weer zijn of haar specialiteiten heeft.

Goede klantenservice

Ik belde hun klantenservice op. Binnen no time had ik een afspraak gepland en kwam de volgende dag een monteur bij mij langs. Ze waren uiterst vriendelijk en ook erg netjes. Tijdens het repareren van mijn wasmachine kwam er veel water vrij. Toen ze het hadden gerepareerd, hielpen ze ook nog mee met het droogmaken van mijn berging!

https://www.basbaake.nl/