Renault1916v
Image default
Bedrijven

Verhuurmakelaar in Den Haag voor jouw woning

Ben jij op zoek naar een verhuurmakelaar in Den Haag? Dan heb ik die alvast voor jou gevonden! Ik heb een nieuw huis gekocht maar mijn vorige huis is zo fijn dat ik die eigenlijk ook niet kwijt wil. Toen ik bij Expat Residence uitkwam, bleek dat de perfecte oplossing. Mijn oh zo fijne oude huis blijft van mij, maar er wonen toch andere mensen. Ik heb mijn huis gewoon verhuurd!

Volledige verhuurservice

Het probleem wat ik had, was dus dat ik geen idee had hoe ik mijn woning het beste kon verhuren. Ik was dus echt blij dat ik bij Expat Residence terecht kwam. Zij bieden namelijk een volledige service, waardoor jij er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Echt alles wordt geregeld: van de bezichtigingen tot het financiële beheer. Dat vind ik wel echt ideaal want zelf heb ik er gewoon geen kennis van. Wat overigens ook fijn is, is dat Expat Residence zeer goed bereikbaar is. Zelfs in de avond en in het weekend kun je ze bereiken.

Ook als huurmakelaar

Naast verhuurmakelaar is Expat Residence ook een van huurmakelaars in Den Haag. Dit betekent dat jij als woningzoekende ook bij hun terecht kunt om een huis te vinden. Ze luisteren zeer goed naar jouw wensen zodat er een passend appartement of huurwoning gevonden wordt voor jou.

Je kunt op de website het woningaanbod alvast bekijken maar ik raad het je zeker aan om een intakegesprek bij ze aan te gaan. Zo worden al jouw wensen mooi op een rijtje gezet en kan de makelaar beginnen met zoeken naar een passende woning. Want dat is echt het fijne aan deze makelaar: ze zijn gespecialiseerd in huurwoningen in Den Haag. Ze kennen de markt en weten precies hoe te zoeken!

https://www.expatresidence.nl/