Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Unieke lesmethode bij de theoriecursus van Gelijk Geslaagd

De auto theorie dagcursus van Gelijk Geslaagd is een snelle en unieke cursus waarbij je een slagingskans hebt van wel 100%. Door onze relaxte manier van lesgeven en het oefenen met echte CBR examens is onze cursus voor iedereen prima te volgen. Zelfs als je problemen hebt met leren of erge faalangst hebt. Dus iedereen kan onze cursus volgen, je moet alleen wel minimaal 17 jaar oud zijn. De dagcursus bestaat uit 1 dag waarin we je de theorie aanleren en jij examen doet bij het CBR.

Zo ziet de cursusdag eruit

De cursus start om 07.00. Je hoeft thuis geen brood te smeren of drinken mee te nemen, hier zorgen wij allemaal voor. Je leert even kort de andere cursisten kennen en dan is het tijd om aan de slag te gaan. We werken niet met theorieboeken maar leren je alles aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefenen met eerdere CBR examens. Door deze examens tijdens onze cursus te maken weet je hoe je officiële examen bij het CBR er straks uit zal zien. Ook raak je al bekend met de vraagvariaties van het examen, zoals:

  • Vragen die ingevuld moeten worden
  • Vragen die gesleept moeten worden
  • Vragen die je met ja- of nee moet beantwoorden
  • Meerkeuzevragen
  • Hotspotvragen

We zorgen ervoor dat je antwoorden niet zult vergeten door je handige trucs en ezelsbruggetjes aan te leren. Hierdoor wordt het makkelijker om lastige dingen toch goed te onthouden. Nadat we gezellig met elkaar hebben gegeten is het tijd om samen naar het CBR te vertrekken. Er is nog wat tijd om te ontspannen of om nog wat laatste dingen door te nemen. Bij het CBR maak je je examen, hier krijg je 30 minuten voor. Zeker weten dat je slaagt, de theorie zit immers lekker vers in je geheugen en je kan terugvallen op de fijne trucs en ezelsbruggetjes!

Gelijk Geslaagd geeft ook motor theoriecursussen

Naast de auto theoriecursus die wij aanbieden hebben wij nog een cursus: de dagcursus motortheorie. Dus wil jij straks lekker rondtoeren op je motor? Volg dan deze cursus bij ons en slaag, net zoals al meer dan 15.000 anderen, binnen 1 dag voor je theorie examen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/