Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Topservice van Frigo Group

Chaupain, De Firma Taart, McCain, Frutarom, Aviko, Iglo, Vers Aan Tafel, A. Hoek B.V. en Van der Mey Vers Vlees B.V. Wat hebben deze bedrijven gemeen? Ze maken allemaal producten die gekoeld of bevroren bewaard en vervoerd moeten worden. Ambachtelijk brood en patisserieën,  frites, vis, vlees, groente, fruit en complete maaltijden gaan op dagelijkse basis naar leveranciers, tussenhandelaren en klanten. Voor de opslag en het koeltransport hebben de hierboven genoemde firma’s Frigo Group in de hand genomen. Deze logistiek dienstverlener werd in 1973 opgericht door Hein van Elderen. Zijn ‘Frigo-filosofie’ is nog steeds springlevend. De service is te allen tijde klantvriendelijk, snel en efficiënt. Duurzaamheid en veiligheid staan hierbij op plek 1.

Frigo Group heeft drie vestigingen. De twee officieel erkende koel- en vrieshuizen staan in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg. Ze bieden plaats aan 58.000 pallets. Er is bewust voor deze strategische locaties gekozen: dichtbij de Duitse grens en Schiphol i.v.m. de export van goederen. Het onafhankelijke Frigo Group Logistics in Geldermalsen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot expert op het gebied van nationaal en internationaal gekoeld transport. Heeft u als ondernemer een vervoerder nodig, maar heeft u aan opslag geen behoefte? U bent van harte welkom bij Frigo Group Logistics.

Logistieke dienstverlener in diepvries

Frigo Group is nog steeds een familiebedrijf. Margreet van Elderen zit in de directie van Frigo Group Logistics en ze is Managing Director van Frigo Group Nieuw-Vennep. Wil van Veen-van Elderen staat aan het hoofd van de afdeling Finance & HRM in ’s-Heerenberg. Voor de volledigheid zetten we op een rij welke zaken Frigo Group u allemaal uit handen kan nemen:

-diepvriesopslag;

-orderpicking;

-groupage;

-containerafhandeling;

-invriezen;

-douaneafhandeling;

-voorraadbeheer;

-diepvriestransport.

En dan mogen we de volgende overige diensten niet vergeten: bemonstering van goederen, etikettering, foliën van pallets, af- om of opstapeling en weging van pallets.

We sluiten af met een leuk weetje. Eind vorig jaar is een van opleggers van Frigo Group Transport verfraaid met levensgrote foto’s van een spinazieveld, een prachtige zon en een bord met ‘Iglo spinazie’.  Wie weet komt u de indrukwekkende wagen binnenkort tegen als u onderweg bent!

 

https://www.frigogroup.com/