Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Mooie iPhone huren, geen BKR

Heb jij de website van Swapphone al bekeken? Een hippe lay-out, gave foto’s en veel groen! Swapphone is dan ook echt een groen bedrijf. Bij Swapphone kun je een telefoon leasen.

Dat kan een gloednieuwe iPhone zijn, maar een opgeknapt zo-goed-als-nieuwe phone is ook mogelijk. Het voordeel van een tweedehands mobieltje is dat je investeert in hergebruik. Jij bent voortaan ook groen bezig en draagt jouw individuele steentje bij aan een mooiere, duurzamere wereld. Als je een deal sluit met Swapphone krijg je per direct de beschikking over een iPhone die er prachtig uitziet én aan al je verwachtingen voldoet. De iPhones van Swapphone zijn prima geschikt om te Whatsappen, Instagrammen, Facetimen en TikTok-en. Je kunt er prachtige selfies, foto’s en filmpjes mee maken. De telefoons zijn stuk voor stuk getest -van binnen en buiten!- en waar nodig geüpdatet. Ze zijn allemaal simlock vrij. Swapphone laat het aan jou over bij welke provider je een simkaart aanschaft.

Zo gek is het idee van een telefoon huren helemaal niet. Misschien was het voor jouw tijd, maar vroeger kochten we massaal muziek op cassettebandjes en cd’s. Toen kwamen we erachter dat het belangrijk is om waar en wanneer we willen naar onze eigen muziek te kunnen luisteren. Daar gaat het om en niet om het bezitten van een bandje of een compact disc. En zo is het toch ook met een smartphone? Je wilt er een hebben om in contact te blijven met je vrienden, te posten, schoolroosters en werkschema’s te checken, series te kijken et cetera. De telefoon is het middel en niet het doel. Over een tijdje, als iedereen swappt, zullen we ons afvragen waarom we ooit ieder jaar of iedere twee jaar zoveel betaalden voor een nieuwe mobiel!?

Heb jij interesse in een Swapphone iPhone? Je kunt er 24/7 online een regelen. Zodra je bepaalde gegevens hebt ingevuld en de eerste betaling binnen is, komt de telefoon jouw kant op!