Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Tips bij het uitzoeken van een nieuwe vloer

Is jouw huidige vloer toe aan vervanging of ben je simpelweg toe aan een nieuwe vloer? Dan is het tijd om inspiratie op te doen voor een nieuwe vloer. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en het aanbod is enorm. Om een goede keuze te maken, kun je het beste rekening houden met een aantal dingen. Ben je benieuwd naar deze tips? Lees dan verder en kom erachter!

Stijl

Als je een nieuwe vloer gaat uitzoeken, is het verstandig om eerst te bedenken welke stijl je mooi vindt. Ook moet de vloer passen bij het interieur. Ben je uitgekeken op het huidige interieur en wil je de hele kamer een make-over geven? Dan kun je het beste een moodboard maken in de stijl die jij mooi vindt. Weet je niet goed welke stijl je wil toepassen? Dan kun je een kijkje nemen op internet om inspiratie op te doen. De kans is groot dat je op het internet de bomen door het bos niet meer ziet, door het grote aanbod. Als dat het geval is dan kun je wooninspiratie opdoen in tijdschriften. Als je een mooie vloer hebt gevonden, kun je deze uitknippen en op het moodboard plakken. 

Budget 

Als je een mooie stijl hebt gevonden, is het handig om een budget vast te stellen. Sommige vloeren zijn erg kostbaar. Het is natuurlijk zonde als je een mooie vloer op het oog hebt en deze boven het budget ligt.  Een houten vloer en een betonvloer zijn erg kostbaar en niet praktisch, hoewel ze er prachtig uitzien. Voor deze vloeren is een budgetvriendelijker en praktischere oplossing. Een pvc-vloer kunnen ze tegenwoordig erg goed namaken in de stijl van hout. Ook kun je kiezen voor betonlook pvc-tegels. Deze tegels worden dan gedrukt met hetzelfde patroon als beton. Zo lijkt het net echt beton, maar heb je de gebruiksvoordelen van pvc. 

Laat je inspireren!

Nu je weet waar je op moet letten bij het uitzoeken van een nieuwe vloer, is het tijd om inspiratie op te doen. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem dan een kijkje op de website van Stile Floors en laat je inspireren. Deze partij heeft een groot assortiment aan laminaat, pvc, Hongaarse punt vloeren en tapijttegels. Wil je meer informatie of heb je vragen over een specifieke vloer? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden.

https://stilefloors.nl