Renault1916v
Image default
Bedrijven

Specialist in onderhoud, renovatie en nieuwbouw

Ik ben de eigenaar van een groot appartementencomplex in de buurt van het centrum van Den Haag. In eerste instantie denkt men vaak dat het een makkelijke manier is om heel veel geld te verdienen, maar ik ben er echt heel erg druk mee! Zo moet ik er voor zorgen dat de woning altijd goed bewoond wordt, dat er geen overlast plaats vindt én dat het pand goed onderhouden is. De huurprijs van de woningen ligt aardig hoog, dus daar mag best wat tegenover staan. De medewerkers van Bouw Advies Van der Steuijt helpen mij al jaren met allerlei vraagstukken.

Goed onderhoud is het halve werk

Goed onderhoud is ontzettend belangrijk. Wanneer ik niet in het onderhoud zou investeren, zou ik te maken krijgen met torenhoge renovatiekosten. Door goed overzichtelijk te krijgen wat er zoal aan het pand moet gebeuren, kan het onnodig zijn om een renovatie uit te voeren wegens veroudering. Hier draagt een MJOP opstellen aan bij. En hierbij hebben we het niet over werkzaamheden van het komende jaar, maar echt voor de komende jaren. Zelfs tot 30 jaar vooruit! Denk hierbij aan het opnieuw lakken van de voordeuren, de relingen van de trap, het er in zetten van dubbel glas…. Noem maar op!

Professioneel bouwkundig advies

Voordat ik dit pand aankocht, klopte ik voor bouwkundig advies ook al aan bij bouwkundig adviesbureau Bouw Advies van der Steuijt. Dit bedrijf en ik werken inmiddels al jarenlang samen! Ik had destijds nog nooit eerder een groot pand gekocht, al helemaal geen appartementencomplex! Daarom vond ik het zo fijn dat er een professional met me mee kon kijken met een scherpe blik.

Zo gaf de bouwinspecteur destijds meer inzicht in de bouwtechnische staat. Dit rapport gaf destijds zo veel inzicht in wat er nog moest gebeuren. Zo kwam ik er dankzij het rapport achter dat een deel van het dak gerepareerd moest worden. Gelukkig kwam ik daar voor de aankoop al achter.

https://www.bavds.nl/