Renault1916v
Image default
Horeca

Naarmate de industrie groeit, upgraden opleidingscentra zowel online als offline hun hospitality pro

Naarmate de industrie groeit, upgraden opleidingscentra zowel online als offline hun hospitality programma’s

 

Een groeiende vraag in de horeca zorgt ervoor dat zowel online als offline opleidingscentra hun bestaande programma’s upgraden en nieuwe programma’s maken.

Geholpen door de recente populariteit van de op hospitality gebaseerde tv-netwerken zoals het Travel Channel en het Food Network, volgen steeds meer studenten een hospitality opleiding om goed te worden in restaurantbeheer en evenementenplanning. En terwijl de economie zich blijft herstellen, maken reizigers gebruik hospitality instellingen zoals weelderige resorts, de beste speelhallen, luxe hotels en gastronomische restaurants. Alleen al voor baliemedewerkers van hotels, motels en resorts werd er tussen 2008-2018 een stijging van 13,8% van deze banen gezien.

Vanwege deze groei breiden een aantal off- en online opleidingscentra hun hospitality programma’s uit met enkele trainingshotels op locatie of gaan partnerschappen met restaurants en hotels in de omgeving aan. Het Kirkwood Community College, het Miami Dade College en het Cuyahoga Community College zijn slechts drie voorbeelden van opleidingscentra die voor studenten op de campus trainingshotels en culinaire centra hebben geopend. Cuyahoga heeft een nieuw Hospitality Management Centre opgericht, waar studenten les krijgen in een nieuwe geavanceerde faciliteit of zich kunnen inschrijven voor een versneld online hospitality programma.

Deze verbeterde hospitality programma’s werken ook samen met maatschappelijke organisaties om studenten die afstuderen rechtstreeks aan een baan in de hospitality branch te helpen, een zet die niet alleen recente gradaties zal gebruiken, maar ook de economie op dit gebied zal stimuleren.

De hospitality industrie heeft momenteel meer dan twaalf miljoen hospitality professionals in dienst – dat is 9% van het totale personeelsbestand van het land. Met de recente groei op het gebied van hospitality voorspelt de VS Department of Labor een verbluffende groei van 15% voor het komende decennium. Met dergelijke cijfers kunnen we stellen dat veel meer online en offline opleidingscentra hun hospitality opleidingen zullen uitbreiden om geïnteresseerde studenten te verwelkomen en de chefs, eventplanners en resortmanagers van morgen klaar te stomen.

 

https://www.kajola.net/