Renault1916v
Image default
Bedrijven

Een fraai interieur met tegels van de tegelhandel Rotterdam

Of u nu een modern, klassiek, industrieel of Mediterraans interieur hebt, in alle gevallen gaat u voor uw tegels slagen bij de tegelhandel in de buurt van Rotterdam. Tegelhal Zuid beschikt over een fraaie collectie, bestaande uit tal van tegels in tientalen kleuren, materialen en stijlen. Kunt u hulp gebruiken bij het uitzoeken? Het gastvrije personeel denkt graag met u mee en vertelt u alles over de voordelen van ieder model.

U zit er warmpjes bij met bijpassende vloerverwarming

Kiest u voor een fraaie tegelvloer in de woonkamer, keuken of badkamer, dan tilt u de sfeer van uw interieur direct naar een hoger niveau. Echter voelt een tegelvloer wel koud aan, waardoor het volkomen begrijpelijk is dat u meteen bijpassende vloerverwarming aan wilt laten leggen. Vooral tijdens de koude wintermaanden weet u dan zeker dat u er lekker warmpjes bijzit. Ons personeel beschikt over ruime ervaring op het gebied van de installatie van vloerverwarming en voor zowel kleine ruimtes als grote ruimtes hebben we het juiste materieel in huis.

Kies uit verschillende tegels voor de wand en vloer

Het gebruik van tegels in uw interieur kent tal van voordelen. Zo zijn ze hygiënisch en eenvoudig te reinigen, duurzaam, weinig vlekgevoelig en bestand tegen krassen en stoten. Dit, samen met de keuze uit tientallen kleuren en prints, zorgt ervoor dat u lang geniet van tegels in uw interieur. Schakelt u ons binnenkort als tegelzetter Rotterdam in? Laat u vrijblijvend informeren in onze showroom en kom langs aan de Noordenweg 67 in Ridderkerk. Daarnaast bent u ook vrij om uw vragen per e-mail of telefonisch te stellen. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend. Let er wel op dat u voor een bezoek op maandag een afspraak dient te maken.

https://www.tegelhalzuid.nl/