Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Geniet van een heerlijke High Tea in Vlaardingen

Samen met vrienden of familie genieten van een heerlijke High Tea in Vlaardingen op een prachtige locatie. Dat klinkt goed, toch? Ben je binnenkort jarig? Of wil je je beste vriendin met een leuk cadeau verrassen? Dan is een High Tea in Vlaardingen een prachtig cadeau om te ontvangen of te geven. Niets is lekkerder dan lekker verwend worden op jouw dag. Met je beste vriendinnen genieten van een tafel vol heerlijke hapjes, dat is toch alles wat je hartje begeert? Bij Bommeer Clubhuis kun je terecht voor een perfect verzorgde High Tea in Vlaardingen.

Wat is een High Tea?

De term High Tea is je vast niet geheel onbekend. Maar waar komt deze term vandaan? En waar staat een High Tea voor? Een high tea wordt ook wel een afternoon tea genoemd in Engeland. Dit is een traditionele Engelse theeceremonie, bestaande uit allerlei kleine hapjes. Dit is een mix van zowel hartige als zoete gerechten. Hiervan geniet je samen met vrienden, familie of collega’s in een restaurant of brasserie. Hierbij drink je natuurlijk een verse kop thee, maar koffie kan ook. Doorgaans worden de gerechten op een etagère geserveerd. De sandwiches liggen dan onder, de scones in het midden en zoetigheden boven.

High Tea bij Bommeer Clubhuis

Je kunt bij Bommeer Clubhuis in alle rust genieten van een luxe High Tea in Vlaardingen. Met een High Tea kun je je verjaardag samen met je vriendinnen op een mooie en gezellige manier vieren. Maar ook andere gelegenheden lenen zich hier uitstekend voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een babyshower? Of een gezellig middagje met je collega’s? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Bommeer Clubhuis. Geniet van een uitgebreid arrangement dat onder andere bestaat uit: sandwiches met onder andere zalm en oude Reypenaer, diverse zoetigheden, scones, een kopje soep, heerlijke quiche en uiteraard diverse soorten thee. Smakelijk!

https://www.bommeerclubhuis.nl